• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.01.2020

22:35

ŠAKOTA POSLE POBEDE: Nemamo više pravo na kiks, dolazi nam dupla nedelja!

Crvena zvezda

ŠAKOTA POSLE POBEDE: Nemamo više pravo na kiks, dolazi nam dupla nedelja!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da je ključ utakmice protiv Igokee bio taj što su njegovi igrači uspeli da zaustave skok igru svojih protivnika, kao i da crveno-beli više nemaju prostora za rezultatski kiks

Situacija je takva da uvek moramo da igramo na pobedu i da nemamo više kikseva. Čestitam ekipi Igokee na dosadašnjim pobedama, okrenuli su čitavu situaciju na tabeli i na dobrom su putu. Za nas je bilo bitno da sprečimo Grina da organizuje ekipu i da zaustavimo ofanzivni skok Igokee, koji je prema statistici, najbolji u ligi. Uspeli smo i mislim da je to ključ naše pobede - rekao je Šakota na konferenciji za medije.

NEMILOSRDNA ZVEZDA PREGAZILA IGOKEU! Crveno-beli na trećoj poziciji dočekuju večiti derbi!

IMALI SMO JEDAN PROBLEM! Šakota zadovoljan zalaganjem svojih igrača u Barseloni!

 

Crvena zvezda pobedila je na gostujućem terenu Igokeu s 94:79 u 17. kolu ABA lige.

Trener crveno-belih osvrnuo se i na predstojeće utakmice u Jadranskoj ligi i Evroligi i izrazio nadu da će uskoro sve igrače imati na raspolaganju.

- Dolazi nam dupla nedelja, igramo protiv Partizana, pa Panatinaikosa, Himkija u Moskvi i onda idemo u Bar. Igramo mnogo utakmica, nadam se da će se oporaviti i preostala dva igrača koja su na putu da se oporave i da ćemo onda moći da ih rotiramo u svim tim utakmicama -  završio je Šakota.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija