• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2020

14:47

POTVRĐENO! Evo kada se igra večiti derbi, a u SREDU TRK NA BLAGAJNE!

Crvena zvezda

POTVRĐENO! Evo kada se igra večiti derbi, a u SREDU TRK NA BLAGAJNE!

Podeli vest

U sredu 26. februara 2020. počinje prodaja karata za predstojeći 162. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana u nedelju 1. marta 2020. na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom u 18 časova

Radno vreme blagajni stadiona "Rajko Mitić" je od 10 do 18 časova svakog dana od srede do nedelje. Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks.

Cene karata za ovu utakmicu su sledeće: Sever: 500 dinara, jug: 500 dinara (prodaju karata za ovu tribinu organizuje isključivo FK Partizan), istok bok: 800 dinara, istok centar: 1000 dinara, zapad (bok i centar): 1.200 dinara, VIP zapad: 1.500 dinara, VIP 1: 3.000 dinara, VIP 2: 3.000 dinara, VIP Galerija: 4.000 dinara (u cenu karte uključeni su hrana i piće u Champions Club-u).

ZA NAVIJAČE! Zvezda sprema poklon za LOJALNOST!

OČEKUJE NAS PAKAO U DERBIJU! Stižu NOVE važne vesti koje će zanimati "delije" i "grobare"!

 

Foto: Starsportphoto

 

Jedan kupac može kupiti do 4 karte uz pokazivanje ličnog dokumenta. Osobe mlađe od 18 godina mogu biti na stadionu samo u prisustvu punoletne osobe. Svi posetioci moraju imati važeću kartu, bez obzira na uzrast.

Prodaja karata preko interneta odvijaće se na sajtu našeg partnera, kompanije iTicket na adresi www.iticket.rs. Po uspešnom plaćanju kupac preuzima elektronsku kartu koju sam štampa i dolazi direktno na utakmicu. Plaćanje na sajtu iTicket moguće je karticama iz sistema Viza, MasterKard, Maestro, AmEks i Dina.

SUPERLIGA! Stanković "debituje" pred zvezdašima, Partizan u Senti!

VEČITI RIVALI PONOVO ĆE ODLUČIVATI O NAJVAŽNIJEM TROFEJU U SRBIJI! Borjan: Dobićemo svakog! Sadik: Možemo do titule

 

Vlasnici sezonskih karata za ovu sezonu još u danas i sutra mogu iskoristiti pravo prioriteta i preuzeti dodatnu besplatnu kartu za tribinu i sektor za koji imaju kupljenu sezonsku kartu. Posle početka prodaje karata za ovu utakmicu, u sredu 26. februara, preuzmimanje dodatnih besplatnih karata na blagajni stadiona će biti moguće ukoliko u momentu preuzimanja još ima dostupnih karata u prodaji za tu tribinu odnosno sektor. Takođe, tokom perioda prodaje karata će biti moguće izvršiti zamenu i umesto te, uzeti kartu za tribinu sa istom ili nižom cenom.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

- Vlasnici sezonskih karata koji nisu u mogućnosti da dođu do stadiona u pomenutom periodu, a žele da "osiguraju" dodatnu kartu mogu poslati zahtev elektronskom poštom na adresu podrska@budideozvezde.rs kako bismo im poslali elektronsku kartu u PDF formatu. Potrebno je navesti ime i prezime, broj članske karte, broj sezonske karte kao i napomenu u slučaju da se želi karta za drugu tribinu - navodi se u saopštenju Zvezde.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ZA NAVIJAČE! Zvezda sprema poklon za LOJALNOST!
Crvena zvezda

ZA NAVIJAČE! Zvezda sprema poklon za LOJALNOST!

Crvena zvezda je rešila da nagradi navijače. Kao što je najavljeno prilikom prodaje paketa karata za utakmice Lige šampiona, svi vlasnici sezonskih karata za ovu godinu imaju pravo da preuzmu dodatnu besplatnu kartu za večiti derbi koji će biti odigran u nedelju 1. marta 2020. godine na stadionu Rajko Mitić

22.02.2020

13:51

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija