• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2020

16:25

ŠTA ĆE BITI SA SEZONOM? Javio se kapiten Crvene zvezde!

Crvena zvezda

ŠTA ĆE BITI SA SEZONOM? Javio se kapiten Crvene zvezde!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić govorio je o povratku ekipnim treninzima, kao i o nastavku sezone

Mediji u Španiji su naveli da očekuju da odluka u ponedeljak 25. maja bude da se sezona Evrolige i Evrokupa ne nastavi.

- Slažem se sa većinom kolega koji su rekli da je možda pametnije da se sezona prekine i da jednostavno nastavimo pripreme za sledeću sezonu. Da se ova situacija sa virusom smiri i da se mi još bolje pripremimo za sledeću sezonu da ne bi došlo do povreda o kojima smo pričali - rekao je za TV Prva Lazić. 

DALEKO SMO OD FORME! Košarkaš Zvezde ne zna šta će biti sa nastavkom sezone!

BIĆE FRKA, TRENERU ZVEZDE PREKIPELO! Kome treba ovo takmičenje?

 

Crveno-beli već nekoliko dana treniraju u "Pioniru".

- Za sada možemo da budemo zadovoljni, s obzirom na to da smo imali skoro dvomesečnu pauzu sa jako malim uslovima za neki ozbiljniji trening. Teško je. Pauza je došla iznenada - iz takvog ritma u kojem smo mi bili, da smo ponekad imali četiri utakmice nedeljno, došli smo u tu fazu da se odjednom prekine sezona i da to traje dva meseca. Jako je teško vratiti se na taj nivo na kom smo stali, ali mi treniramo i spremamo se, iščekujemo taj ponedeljak i odluku o nastavku sezone.

"DELIJE" ČEKAJU NJEGOV POVRATAK! Radonjić jednom izjavom raspalio meštu navijačima Zvezde!

DAN "D" ZA EVROPSKU KOŠARKU! Baš OVOG datuma Evroliga odlučuje!

 

Na testiranjima po povratku iz karantina mnogi igrači su pokazali da nisu na zadovoljavajućem nivou.

- Najveći problem su bili uslovi za trening i održavanje forme. Jako mali broj igrača ima uslove za to, što se vidi na testiranjima. Mislim da ćemo to uspeti da vratimo, nije toliko strašno, jer mi smo u tome ceo život i jako brzo skidamo kilograme i sve ostalo što nas zadesi. To je najveća opasnost jer posle dva meseca se nastavlja sezona i iz razloga što se ovo nije desilo na početku sezone, pa da postoje uslovno rečeno lakše utakmice, da se uvedeš u sezonu, nego je sad taj period sezone gde su sve utakmice bitne i gde se igra za trofej.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija