• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2020

21:30

KOD OBRADOVIĆA NEMA OPUŠTANJA: Iznenađenja ne sme biti!

Crvena zvezda

KOD OBRADOVIĆA NEMA OPUŠTANJA: Iznenađenja ne sme biti!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović istakao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica u drugog kolu ABA lige protiv Borca iz Čačka

Nakon poraza protiv Fenerbahčea u Evroligi, Zvezda je zabeležila dve pobede – protiv Cibone i Baskonije – a sada će želeti da nastave seriju.

Foto: Starsportphoto

– Najteže su utakmice ABA lige posle velike pobede i igre iz Evrolige . Ponekad od umora ali i od zadovoljstva odigranim može da predstavlja problem u psihološkoj pripremi za utakmicu i ekipu koja zaslužuje respekt. Treba nam velika doza ozbiljnosti i fokusa da bi pobedili i izbegli bilo kakvo iznenadjenje. Borac je odlično vođen od Marka Marinovića i ekipa igra timski, a vidi se da je iskreirana dobra atmosfera. Moramo da igramo na visokom nivou kako bi naš kvalitet došao do izražaja i da bismo ostvarili pobedu – kazao je Obradović.

Meč je na programu u nedelju od 17 sati u Čačku, nakon čega naredne sedmice tim Saše Obradovića očekuje tri utakmice (dve u Evroligi i derbi sa Mornarom u regionalnom takmičenju).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija