• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2020

13:33

KAKVE REČI STANKOVIĆA! Borjan i Milunović ostaće bez teksta!

Crvena zvezda

KAKVE REČI STANKOVIĆA! Borjan i Milunović ostaće bez teksta!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković ponosan je na svoje igrače, ističe koliko ekipi znači to što je Milan Borjan izabran za najboljeg golmana prve faze Lige Evrope, a Milunović za drugog najboljeg defanzivca.

- Borjan nije bez razloga najbolji golman, lider i kapiten ove ekipe. Jedan je od najiskusnijih momaka u timu, sa zavidnom karijerom i velikim brojem utakmica u Evropi. I kada ih nema puno, njegove odbrane su veoma bitne, jer su to one ključne šanse protivnika. Odbranom tih pokušaja on obezbedi timu pobedu, nerešen rezultat i sačuva mrežu. Nema on 15 intervencija na meču, ali te dve-tri su u pravim trenucima - kazao je Dejan Stanković i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Što se tiče Milunovića on je u poslednje vreme stvarno sjajan, pre svega u defanzivnim zadacima i duelima. Radili smo mnogo na tome da odbranu dovedemo do savršenstva. Za sada je to dobro, ali uvek može bolje. Veoma mi je drago što su naša dva igrača svrstana u sam vrh Lige Evrope i najbolji tim grupe. To je rezultat velikog rada, odricanja i neodustajanja – napomenuo je Stanković.

Foto: Starsportphoto

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija