• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2021

14:51

BOMBA JE AKTIVIRANA! DA LI JE MOGUĆE? Na Marakani čekaju reprezentativca!

Crvena zvezda

BOMBA JE AKTIVIRANA! DA LI JE MOGUĆE? Na Marakani čekaju reprezentativca!

Podeli vest

Duško Tošić blizu je povratka u Crvenu zvezdu, a lider Superlige završava ovaj posao i već planira letnji prelazni rok

Navijači Crvene zvezde mogli bi da uskoro dočekaju novu bombu, a u pitanju je reprezentativac i as Intera Aleksandar Kolarov.

Kako piše "Maxbetsport" veliku ulogu u čitavom poslu trebalo bi da odigra trener Dejan Stanković koji je branio boje ekipe Intera. Njemu u Milanu ne cvetaju ruže i čini se da "neroazuri" pokušavaju da ga se reše, pa bi i njima Zvezda dodatno olakšala posao.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Kolarov

Takođe, Kolarov je već bio na meti crveno-belih, ali tada njegov dolazak nije bio realan.

-  Sale Kolarov ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi i mi bismo voleli da ga dovedemo. Razgovarao sam sa njim, ali nije realno da se njegov dolazak dogodi ovog leta – rekao je Zvezdan Terzić pre godinu i po. 

Crveno-beli ne mogu da plate obeštećenje za levog beka, pa bi čekali raskid ugovora Srbina i italijanskog kluba. Cilj Crvene zvezde je da prvo na proleće odbrani šampionsku titulu, a na leto napadne grupnu fazu Lige šampiona.

Međutim, pitanje je da li Kolarov želi da se vrati u Srbiju.

- Zvezda je veliki klub. Ja sam igrao za Zvezdu kada sam bio dete, ali moje ambicije sigurno nisu da se vraćam u naš fudbal i karijeru ću završiti u Italiji - rekao je Kolarov pre godinu dana.

 

Trenutno je glavni cilj čelnicima Zvezde Seku Sanogo, kome je istekla pozajmica, ali i produžetak saradnje sa  Nemanjom Milunovićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17