• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2021

11:19

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE ČOVIĆA! Sve je bilo iznenada, KORONA je udarila na moje SRCE!

Crvena zvezda

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE ČOVIĆA! Sve je bilo iznenada, KORONA je udarila na moje SRCE!

Podeli vest

Prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović je otkrio da je nedavno bio zaražen koronavirusom

Čović kaže da je imao noćne more, gubitak energije i apelovao na sve da se vakcinišu.

- Sad sam dosta dobro u odnosu na to kad je bio udar. Nisam govorio jer to ne treba da bude marketinška podloga - rekao je Čović tokom gostovanja u Jutarnjem programu TV Prva i zahvalio se doktorima Goranu Stevanoviću i Nebojši Radovanoviću.

Foto: Starsportphoto

- Imao sam sreću da nemam neke probleme da sa pneumonijom, ali udarilo je u srce, veliku apsolutu i sve je bilo iznenada. Nisam ni ja pomišljao da je korona, ali su rezultati pokazali. Čudni noćni snovi, koji ne mogu da se prepričaju, lokve znoje, gubitak energije - kazao je prvi čovek Zvezde. 

Čović je istakao da nije mogao da shvati gde se zarazio, te je iskoristio priliku da pozove ljude da se vakcinišu, ali je pohvalio Srbiju zbog zdravstvenog sistema. 

- Preturao sam po glavi gde sam mogao da se zarazim i shvatio da je to jalov posao. I u fabrici i u firmi su bile preduzete maksimalne mere... Mislim da me je spaslo to što sam redovno uzimao suplemente, vitamine, čuvao sam se, nosio masku, dezinfekcija, pa ne možete na neki način uhvatiti da smanijte određene rizike. Ljudi, vakcinišite se - istakao je on. 

Foto: Starsportphoto

- Bio sam negde između, imao sam i ja termin, nisam baš kritična grupa i preskočio sam termin, a posle tri dana... Da sam dobio vakcinu - ko zna. Ljudi treba da se vakcinišu, svejedno je koja je vakcina - podvukao je Čović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija