• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2021

21:04

/ANKETA/ INJEKCIJA SAMOPOUZDANJA! Zvezda RAZBILA FMP pred paklenu nedelju! Mogu li crveno-beli do perfektnog skora?

Crvena zvezda

/ANKETA/ INJEKCIJA SAMOPOUZDANJA! Zvezda RAZBILA FMP pred paklenu nedelju! Mogu li crveno-beli do perfektnog skora?

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su FMP rezultatom 101:71 u 23. kolu ABA lige

Uspela je Zvezda da upiše 20. pobedu u ABA ligi, a uz to Dejan Radonjić je na meču protiv FMP-a uspeo da rastereti minutažu nosioca igre što bi moglo da znači u toku naredne nedelje kada će crveno-beli odigrati tri meča.

Foto: Starsportphoto

Zvezdu prvo očekuje duplo kolo u Evroligi kada u Beograd stižu Milano i Makabi Tel Avivi, da bi potom četa Dejana Radonjića gostovala u Ljubljani ekipi Cedevita Olimpije. 

Mogu li crveno-beli do savršene nedelje i tri pobede nakon ubedljivog trijumfa nad FMP-om?

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija