• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2021

20:37

/OCENE/ANKETA/ GOBELJIĆEVO POMRAČENJE! Može li Zvezda do 100 bodova i golova do kraja sezone!?

Crvena zvezda

/OCENE/ANKETA/ GOBELJIĆEVO POMRAČENJE! Može li Zvezda do 100 bodova i golova do kraja sezone!?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Rada remizirali su u 35. kolu Superliga Srbije - 2:2

Zvezda je vodila sa 2:0, ali su se Građevinari hrabrom igrom vratili u meč i na kraju zasluženo uzeli bod protiv šampiona. Crveno-belima je do kraja sezone ostalo da odigraju finale Kupa Srbije, ali i pokušaju da probiju brojku od 100 bodova i golova. 

Anketa

Milan Borjan 6,5 - Imao je kapiten crveno-belih svoje "bubice" večeras na Banjici, ali oni nisu koštali Zvezdu! Ono što je mogao odbranio je, kod golova rivala nije mogao ništa.

Milan Gajić 6,5 - Napadački izvanredan, ali je Gajić previše ofanzivnim pristupom konstantno kasnio u odbrani. Loše vraćanje kod drugog gola Rada koštao je Zvezdu sva tri boda na gostovanju Radu. 

Radovan Pankov 6 - Kada na terenu nema Nemanje Milunovića Zvezdina odbrana gubi čvrstinu i odlučnost. Lepo su srađivali Degenek i Pankov kada nema opasnosti ispred njihovog gola, ali su kod kontri rivala delovali "pogubljeno", posebno kod drugog gola Rada. 

Miloš Degenek 6 - Isto što važi za Pankova važi i za njega. 

Marko Gobeljić 5 - Katastrofa! Mladenović je razbio Gobeljića i vratio ga u Milano kada je krvario na svakom koraku! Odmorio je Dejan Stanković Milana Rodića, a to ga je mnogo koštalo. 

Njegoš Petrović 6 do 76. minuta - U većem delu susreta Njegoš Petrović je bio nevidljiv. Uz Sanoga je stasao defanzivno, taktički je dosegao ozbiljne visine, ali je napadački talenat ostao neupotrebljen na stadionu "Kralj Petar Prvi". Ofanzivna postavka Zvezde "uskratila" mu je prostor za odlazak u napad, bio je jedina spona između napada i odbrane. 

Foto: Starsportphoto©

Veljko Nikolić 5,5 do 60. minuta - Krenuo je hrabro, pokušavao da stvori višak na levoj strani, ali ga je uklizavanje Bojana Cigera "oteralo". U nastavku meča nije imao mnogo uticaja na igru Zvezde, a to mu je bio glavni zadatak. 

Mirko Ivanić 6 - Jedna od lošijih partija Mirka Ivanića u sezoni, ali je opet upisao asistenciju. Pokušavao je na individualni kvalitet, ali mu danas ništa nije išlo od "noge". 

Željko Gavrić 6 do 60. minuta - Bio je Zvezdin "bonus" motivisan na startu, leteo je po levoj strani terena, imao dobar prodor kada je možda Ciger i skrivio penal. Ipak, posle gola Filipa Falka polako se "ugasio". 

Filipo Falko 7 do 76. minuta - Ubedljivo najbolji igrač Zvezde na večerašnjem meču! Igrao se fudbal Italijanu i pokazao je da može da bude ogromno pojačanje za Zvezdu kada se još uigra. Lepo je matirao Kahrimana, a potom i nesebično proigrao Gajića pre gola Milana Pavkova. 

Milan Pavkov 6,5 do 60. minuta - Uz Falka danas je bio najagilniji, ali ga nije hteo gol. Damir Kahriman odbranio je pet "mrtvih" šansi u prvom poluvremenu, ali je iskusni golman sve branio. 

Foto: Starsportphoto©

Dijego Falćineli 6 od 60. minuta - Imao je Italijan šansu u 82. minutu koja je mogla da reši pitanje pobednika, ali se Falćineli pošteno obrukao! 

Aksel Bakajoko 5,5 od 60. minuta - Svaki kontakt sa loptom bila je greška. Seku Sanogo ga je sjajno proigrao nakon gola Rada, ali je Bakajoko loše primio loptu, te je propala stopostotna šansa. 

Slavoljub Srnić bez ocene od 60. minuta - Nevidljiv.

Nikola Krstović bez ocene od 76. minuta - Premalo vremena za konkretan učinak. 

Seku Sanogo bez ocene od 76. minuta - Premalo vremena za konkretan učinak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zeljko

pre 3 godine

NIJE GOBELJIC KRIV STO IGRA LEVOGA BEKA A BOLJI JE DESNI BEK OD GAJICA 3 PUTA.DOKLE TA ROKADA VISE KADA GAJIC KOD MILOJEVICA NIJE IGRAO...MISLITE O TOME

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 80 odsto obrađenih mesta podršku 413.598 glasača, a Pendarovski 186.954 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija