• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2021

15:47

ARNAUTOVIĆ RASPALIO MAŠTU DELIJA! Želim da dam gol PARTIZANU, ZVEZDU volim ODUVEK!

Crvena zvezda

ARNAUTOVIĆ RASPALIO MAŠTU DELIJA! Želim da dam gol PARTIZANU, ZVEZDU volim ODUVEK!

Podeli vest

Austrijski reprezentativac Marko Arnautović demantovao je priče da će pojačati Crvenu zvezdu u ovom prelaznom roku

Crveno-beli su veoma ambiciozno otvorili prelazni rok dovođenjem Aleksandra Dragovića, na pragu potpisa su i Aleksandar Kolarov, kao i Aleksandar Prijović, a poslednjih dana odjeknula je i "bomba" da bi na Marakanu mogao i Marko Arnautović. 

Ipak, fudbaler Šangaja ističe da od tog posla, baz za sada, nema ništa!

- Već dva dana me zovu prijatelji i neki bivši saigrači i svi me pitaju da li prelazim u Crvenu zvezdu. Nažalost, to nije istina i trenutno nema ništa od toga, jer imam ugovor u Kini. Ako bih i napustio Kinu u ovom trenutku, onda bih sigurno otišao još jednom u neku jaku evropsku ligu - rekao je Arnautović za "24sedam.rs".

Foto: ap photo

Srbin iz Austrije ističe da se njegova ljubav prema Zvezdi ne menja, te da je moguće da će u svoj omiljeni klub doći kroz nekoliko godina, ali ne i sada. 

- Još uvek osećam da sam u top formi, zdrav sam, mogu da igram protiv najboljih fudbalera sveta, a što se tiče Crvene zvezde, ona ostaje moj omiljeni klub u Srbiji. Sada se neće desiti moj transfer, ali niko ne zna šta se može dogoditi za tri ili četiri godine - dodao je austrijski reprezentativac i nastavio. 

- Mislim da ni Zvezda, ni Partizan sada nisu u mogućnosti da plaćaju velike transfere, ali nije im to ni potrebno, jer poslednjih godina odlično igraju u Evropi. Sa malim budžetom Zvezda pravi odlične rezultate, ima mlade igrače i super trenera. Odličan posao je napravljen dovođenjem Aleksandra Dragovića kome je istekao ugovor.

Arnautović nije "okoreli" zvezdaš kao Dragović, ali ističe da bi mu motiv bio da postigne gol Partizanu zbog velikog rivaliteta u porodici. 

- U našoj porodici postoji veliki rivalitet. Brat i ja smo zvezdaši, kao i naš stric. Pokojni deda je bio partizanovac i moj tata je veliki grobar. Ne mogu baš sad da potvrdim da mi je to bio san, ali ako za tri ili četiri godine dođem u Zvezdu bilo bi mi top da im zabijem jedan gol na Marakani - istakao je Arnautović. 

Foto: AP/Photo

Tokom mlađih dana Arnanutović se "zaluđivao" uspesima Zvezde u Evropi, ali mu je u najlepšem sećanju ostalo skandiranje navijača Srbije kada je sa Austrijom gostovao u našoj prestonici. 

- Naravno da se sećam da su mi skandirali Marko Srbine! Pa to mi je ostao jedan od najlepših momenata u karijeri, jer pazi… To je bio takav gest navijača da se i sad naježim kad mi se vrate slike. Evo i sada se zahvaljujem svima koji su to veče bili na stadionu i koji su mi skandirali. Ja volim Srbiju, uvek ponosno pričam ko sam i šta sam i taj detalj će mi zauvek ostati u srcu - zaključio je Marko Arnautović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija