• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2021

10:29

ZNAM ŠTA SE OČEKUJE OD MENE! "Novi" štoper ZVEZDE zadovoljan što je ponovo među crveno-belima!

Crvena zvezda

ZNAM ŠTA SE OČEKUJE OD MENE! "Novi" štoper ZVEZDE zadovoljan što je ponovo među crveno-belima!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama u Austriji, a četa Dejana Stankovića do sada je odigrala i dve pripremne utakmice

U sastvu koji je Stanković poveo u Austriju nije bilo velikih promena, Aleksandar Dragović dobio je "slobodno" kako bi se oporavio nakon Evropskog prvenstva, te je jedini "novajlija" u timu bio Srđan Babić koji se posle jedogodišnje pozajmice vratio u redove srpskog šampiona. 

Iako ga nije bilo godinu dana, Babić ističe da za njega nema ništa novo, te da je naviknut na atmosferu u Crvenoj zvezdi. 

Foto: Starsportphoto

- Za mene ovde nema ničeg novog jer sam tri godine bio ovde. Znam kako funkcionišu Mister i stručni štab, kao i klub u celini. Nemam period prilagođavanja, znam koji su mi zadaci – rekao je Babić.

Povratnik među crveno-bele ističe da je od izuzetne važnosti da pripreme odrade na najbolji mogući način. 

- Zato ovoliko radimo, kako bi nam bilo posle lakše i da uđemo u prvenstvo i kvalifikacije za Ligu šampiona na pravi način. Pokazali smo protiv Arisa, da hoćemo da igramo fudbal, da hoćemo da imamo visok procenat poseda lopte i da tako dolazimo do šansi za gol. Nema alibija, ali pripreme su još uvek u toku, noge su „teške“  i mislim da će sve još bolje izgledati iz utakmice u utakmicu - ističe Banjalučanin. 

Iako je Zvezda upisala dve pobede na startu priprema, Babić ističe da je najvažnije da se tim uigra, a da su trijumfi dodatna satistakcija. 

- Svaka utakmica znači za samopouzdanje, pogotovo kada se dobije u ovako visokom ritmu i intenzitetu. Mislim da je na pripremnim mečevima nije najvažniji rezultat, već da se što bolje uigramo i spremimo, ali je i rezultat dodatni plus na sve to. Aris je jedna kvalitetna, organizovana ekipa koja nije slučajno u vrhu grčkog fudbala, ali smo se postavili na pravi način - kaže Zvezdin štoper. 

Foto: Starsportphoto

Za kraj, Srđan Babić je dodao koliko mu znače pohvale trenera i stručnog štaba, ali i njihovi saveti. 

- Znam koji su mi zadaci i šta treba da radim. Sve što dobijem kao savet od Mistera i stručnog štaba se trudim da na terenu primenim. Mislim da će sve bolje izgledati kako vreme bude odmicalo. Naravno, znače mi pohvale na planu samopouzdanja i samo treba ovako da nastavimo svi zajedno – podvukao je Babić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija