• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2021

07:30

Delije ogorčene, bljuju vatru posle bruke! Stanković na stubu srama! Navijači traže promene!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Delije ogorčene, bljuju vatru posle bruke! Stanković na stubu srama! Navijači traže promene!

Podeli vest

Crvena zvezda je poražena od Šerifa sa 1:0 u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Ostali su crveno-beli tako ne samo bez plej-ofa i nade da mogu da se domognu Lige šampiona, nego i bez ozbiljnog novca od UEFA.

Da je prošla imala bi zagarantovanih 11.630.000 evra samo da je pobedila ovaj meč. O navijačima i očekivanjima delija da i ne govorimo.

Foto: Starsportphoto

 

 

Malo je reći da su bili razočarani posle brukanja u Moldaviji. Nisu samo igrači na udaru. Prst krivice najviše je uperen ka treneru Dejanu Stankoviću.

Najradije bi navijači videla leđa legendi kluba, Nisu pošteđeni ni rukovodioci Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela, kojima se zamera očajno urađen prelazni rok.

Foto: Starsportphoto

 

Trener Dejan Stanković posle meča je rekao da nema šta da zameri igračima što je dodatno naljutolo navijače.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navijači smatraju da je Zvezdin nivo Liga konferencija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nisu svi navijači Zvezde ogorčeni posle brukanja u Moldaviji.

 

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dare

pre 2 godine

Ma ovo je Bruka i Sramota.... Moze Deki da prica sta hoce...// Al .... Daleko mu lepa kuca.... Nek ostavi Zvezdu i gleda sta moze da radi...

Baki

pre 2 godine

Totalni promašaji rukovodstva već od prošle sezone počev od trener Stankovića koji nema ni jedan dobar rezultat kao trenar i koja nikome nije trebao pa do naših povratnika koji au najavljivani kao velika pojačanja a u stvari ni oni nisu nikome tremali pa do stranaca koji su trljali ruke ako slučajno prođu u LŠ neko će ih možda videti. BRUKA MILJENKO CRKLA BOMBINA

pusenje

pre 2 godine

Саветујем критичаре и новинаре да попуше Станковићу и играчима и да се бар мало смире! То је за почетак. Касније могу да уживају у паровима, задрузи свињцима и кокошињцима. Заслужују. Талог иде талогу!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija