• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2021

17:21

STANKOVIĆ PORUČIO ŽIVKOVIĆU! Ne razmišljaj da ćeš promeniti svet! MARAKANA JE ŽIVOT!

printscreen

Crvena zvezda

STANKOVIĆ PORUČIO ŽIVKOVIĆU! Ne razmišljaj da ćeš promeniti svet! MARAKANA JE ŽIVOT!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je pred nastavak Superlige Srbije nakon reprezentativne pauze. Mečom protiv Proletera (SUBOTA, 20:00), na rođendan stadiona "Rajko Mitić" izabranici Dejana Stankovića će pokušati da nastave sjajan niz

Dejan Stanković je poručio da je pauza za šamiona Srbije došla u pravom trenutku.

- Posle pauze, koja nam je prijala, odmorili smo i radili dosta dobro. Imali smo reprezentativce, vratili su se uspešno u normalno stanje u vremenima koronavirusa. Videćemo koliko su odmorni, ali imamo spremne igrače. Očekuje nas lep ciklus i idemo od utakmice do utakmice- počeo je Stanković.

Foto: Starsportphoto

 

Crveno-beli su baš pre pauze uhvatili pravi ritam i vezali pobede, od kojih su dve preko Kluža za plasman u Ligu Evrope.

- Dobra igra i rezultat je penicilin za sve, za samopouzdanje i glavu. Svaka pobeda nosi svoje. Imali smo ciklus prošli kada nam na kraju nije bilo bitno da li igramo ružno ili dobro, već samo da donesemo rezultat. Meč sa Čukaričkim je onako kako bismo trebali da igramo od prvog do poslednjeg minuta.

Foto: Starsportphoto

 

Mnogo se očekuje od poslednjeg pojačanja Rišaira Živkovića.

- Svaki igrač koji dođe dobija pohvale. Na njemu je kako će da izgleda na terenu i kako će da izdrži pritisak. Verujte da nije lako, ne uklapa se svako u ovaj sistem, veličinu kluba i pritisak. Ne može svako da se adaptira za 10 ili 15 dana. Drago mi je što je došao odmah posle Čukaričkog, da može da prođe treninge. Brz i talentovan je igrač, sve je na njemu. Samo da bude miran, ne treba da razmišlja da će za sedam dana srušiti svet i biti najbolji. Samo da se uklopi u sistem, da ga igrači zavole zbog odnosa i truda.

Foto: fkcrvenazvezda.rs

 

Pričao je i o emociji koja nosi stadion Zvezde.

- O 'Marakani' može da se priča koliko želimo. Ja sam kao dete tu, kao neko ko je skupljao lopte kada je bio Bari, doživeo sam šta je pun stadion i put ka najvećem uspehu kluba. Kao igrač sam doživljavao tu emociju, sada kao trener... Marakana je život, srećan rođendan.

Osvrnuo se i na igre reprezentacije Srbije u ovom ciklusu, u kome su ostvarene dve pobede i nesrećan remi u Irskoj.

Foto: tanjug/ap

 

- Reprezentacija Srbije je igrala paklen fudbal. Ne znam kada sam gledao da je Srbija igrala tako moćno i dominantno. Žao mi je zbog gola. Samo smo tako mogli da primimo. Sa takvim odnosom i igrom, znam kako je sa strane kada se nabacuje pritisak, stvarno sa svim snagama može da se nada da će kao prva ići direktno. Srbija sa ovakvim stavom zaslužuje Mundijal, pa makar i kroz baraŽ - zaključio je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija