• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2021

16:48

DONETA ODLUKA POSLE STANOJEVIĆEVOG BESNOG NASTUPA! Evo da li u četvrtak igraju Zvezda i Voždovac

Starsportphoto©

Crvena zvezda

DONETA ODLUKA POSLE STANOJEVIĆEVOG BESNOG NASTUPA! Evo da li u četvrtak igraju Zvezda i Voždovac

Podeli vest

Utakmica desetog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca neće se igrati u četvrtak

Meč na stadionu "Rajko Mitić" trebalo je da bude odigran u četvrtak od 19.55, ali je zbog stomačnog virusa koji je pokosio šest Zvezdinih igrača na kraju odložen, potvrdio je šampion Srbije na klupskom sajtu.

Interesantno je da je ova odluka potvrđena maltene odmah nakon konferencije na kojoj je Aleksandar Stanojević besneo zbog zahteva za odlaganje.

U tim trenucima je Zajednici Superlige stigla odluka medicinske komisije FSS da se utakmica odloži.

Podsetimo, na čelu te komisije se nalazi doktor Miljko Ristić, koji je takođe i član uprave Zvezde, što je isto zasmetalo Stanojeviću.

Novi termin utakmice između Crvene zvezde i Voždovca biće naknadno određen.

Posle prvih devet kola, Partizan je na prvom mestu na tabeli sa 22 boda, dok je Zvezda druga sa dva manje, a oba tima za sada imaju po jedan neodigran meč.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca

pre 2 godine

Nije dzabe Deki igrao u Italiji! Stare latinske varalice hvataju vazduh za naredne utakmice. Nije ni pocelo, a vec bruka. Zaliti se u UEFA pod hitno!

marko

pre 2 godine

A za sta hvataju vazduh TSC i Radnicki iz Nisa pa su odlozili zbog istog problema? Postoje sanse da i vasi igraci pokupe virus pa me zanima kakva ce prica ici onda?

Aca

pre 2 godine

Pogledaj spisak igraca koje je napao virus. Kompletna odbrana! Ja ipak mislim da im se na derbiju zavrtelo u glavi, a osecaju mucninu u trbuhu. Sto bi narod rekao: Posle vrteske obicno sledi mucnina. Pa zar nijedan igrac sredine terena i napada!

veroljub

pre 2 godine

Gospodina Stanojevica treba da je sramota da se uopshte pojavljuje u javnost i daje neke izjave. Da imamo pravnu drzavu Partizan, mislim na fudbalski a i kosharkashki klub bi trebalo ugasiti ili im zabraniti rad. Gde je Belivuk drzao svoje razbojnike i odakle je distribuirana droga, (zamisli molim te iz prostorija partizana) a gle chuda o tome niko od chelnika parizana nishta nezna. Budo banana i ( chlan upravnog odbora KK partizan )i njegova prelepa nevina cerka, uhapsheni zboga nafilovanih banana sa 1,4 t.droge. I sve kriminalne radnje tj.najteza krivichna dela sve se vrti oko oko FK i KK Partizan. I sad nam gospodin Stanojevic soli pamet i vredja inteligenciju dok nam sa druge strane truju decu drogom i ubijaju se i kasape medju sobom. S R A M O T A

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija