• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2021

18:41

NISU SAMO KATAI I BORJAN! U Bugarsku ne putuju ni još dva ponajbolja igrača Zvezde

Starsportphoto

Crvena zvezda

NISU SAMO KATAI I BORJAN! U Bugarsku ne putuju ni još dva ponajbolja igrača Zvezde

Podeli vest

Užasna vest za Dejana Stankovića pred meč sa Ludogorecom

Crvena zvezda u četvrtak od 21 čas gostuje Ludogorecu u utakmici drugog kola grupne faze Lige Evrope, a šampion Srbije će biti i te kako oslabljen.

Već nekoliko dana se zna da put Bugarske neće krenuti kapiten Milan Borjan, a u utorak pre podne se pojavila informacija da će crveno-beli biti oslabljeni i neigranjem Aleksandra Kataija.

Međutim, situacija je iznenada postala još mnogo gora.

Na meč sa Ludogorecom zbog bolesti neće putovati ni standardni štoperi Aleksandar Dragović i Miloš Degenek, prenosi "MaxBet sport".

Foto: Starsportphoto

Crvena zvezda će u Bugarsku ići bez bedema pred golom

Za Degeneka se i može shvatiti da se nije oporavio od virusa koji ima, ali je veliko iznenađenje što se tiče Dragovića, pošto je reprezentativac Austrije igrao protiv Novog Pazara u nedelju.

Sa druge strane, mnogo je bolja situacija sa Milanom Gajićem, Nenadom Krstičićem i golmanom Milošem Gordićem, koji će verovatno biti u ekipi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija