• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.10.2021

18:41

STANKOVIĆ PRED METALAC! Bitno je da uzmemo tri boda, ali nije važno kako

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

STANKOVIĆ PRED METALAC! Bitno je da uzmemo tri boda, ali nije važno kako

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da ne zna koji će tim izvesti na teren za predstojeći meč protiv Metalca, ali je istakao da su prioritet tri nova boda

- Žao mi je što i narednu utakmicu sa Metalcem igramo bez četvorice lidera, želim im da ozdrave što pre i da se vrate u tim. Ovu pauzu oko kvalifikacija, treba da iskoristimo na najbolji način. Ne znam ko će igrati, jer imamo malih problema, koji su bili prisutni i pred Ludogorec - dodao je on.

Fudbaleri Crvene zvezde, posle pobede nad Ludogorecom u Ligi Evropa, dočekuju sutra ekipu Metalca u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli u taj meč ulaze kao drugi na tabeli sa 23 boda, dok je Metalac na 11. poziciji sa 12 osvojenih bodova. 

- Očekuje nas utakmica protiv rivala koji želi da se nadmeće. Naš prioritet su tri boda, to je bitno, da li će biti ružno ili lepo, to me ne interesuje - istakao je Stanković.

Stanković je prokomentarisao zdravstveno stanje Petra Stanića, kao i da ne veruje da će četvorica igrača pozitivna na koronu igrati za svoje reprezentacije.

- Stanić je dobio udarac u Bugarskoj od koga mu je noga odmah utrnula. Žao mi je zbog njega jer je ušao u ritam. Nije mogao da hoda kad smo sleteli u Beograd. Ali ipak je to samo udarac, nije ništa ozbiljnije i moraće da stisne zube - rekao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković hrabri Petra Stanića

- Što se tiče kvalifikacija, ne znam kakav je protokol. Ako si imao koronu i nisi igrao za klub, ne verujem da će moći da igraju. Mi uvek imamo stav da puštamo igrače u reprezentaciju, ali je zdravlje najvažnije - dodao je on.

Stanković je naveo da je Seku Sanogo odlično odradio štopersku ulogu.

- Rekao sam mu da ću mu produžiti karijeru i da će moći da igra do 40. godine. Sanogo je fenomenalan, adaptira se na sve uslove, pohvatao je sve konce, ekipa se osećala dosta sigurno - rekao je trener Zvezde.

Foto: Starsportphoto

Seku Sanogo je bio sjajan protiv Ludogoreca

- Pohvalio bih svu petoricu, Gobeljić je ušao u idealan tim kola u Ligi Evrope, to je sve zasluga, rada, koncentracije, profesionalizma, lojalnosti i uvek grupa izbaci nekoga. Ja im svima čestitam. I ja sam u karijeri igrao sve pozicije, počeo sam od libera kod Tome Milićevića i to je velika prednost za svakog fudbalera - dodao je on.

Stanković je prokomentarisao i nacionalni koeficijent Srbije koja je sve bliža da ima dva predstavnika u Ligi šampiona.

- Brojke govore sve. To bi bio ogroman uspeh za srpski fudbal. Kada bismo imali dva u kvalifikacija ili jednog direktno, to bi bilo fenomenalno. Crvena zvezda već dugo radi na tome, nastavićemo da činimo sve u što je u našoj moći - podvukao je Stanković.

Utakmica Crvena zvezda - Metalac igra se u nedelju od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija