• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2021

08:52

ŠOK NA MARAKANI! Ljubimac Delija OTPISAN! Posle Dionija i DEFANZIVAC mora da traži NOVI KLUB!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ŠOK NA MARAKANI! Ljubimac Delija OTPISAN! Posle Dionija i DEFANZIVAC mora da traži NOVI KLUB!

Podeli vest

Nije samo Lois Dioni na izlaznim vratima "Marakane". Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek blizu je toga da napusti "Marakanu" već u januaru

Razlog odlaska reprezentativca Australije je to što su ispao iz ozbiljne konkurencije, piše Sportski žurnal.

Degenek je izgubio mesto u startnoj postavi nakon isključenja protiv Mitjilenda u Ligi Evrope (0:1), odigrao je posle toga samo još 34 minuta i to u Kupu protiv Inđije, a prednost sada, pored Aleksandra Dragovića, imaju Radovan Pankov i mladi Strahinja Eraković. Žurnal piše da sve to ukazuje da bi na zimu moglo da dođe do drugog rastanka heroja iz Salcburga i Crvene zvezde, posebno što je plan Zvezde da dovede Danila Arboledu iz Šerifa.

Foto: Starsportphoto

 

Sa druge strane, sa francuskim napadačem Dionijem traži se model raskida. Pozajmica iz Anžea mu važi do leta, ali je i njemu u interesu da pređe u klub u kome bi imao veću minutažu.

Foto: Starsportphoto©

 

Dioni se pokazao kao veliki promašaj ne samo na terenu, nego i van njega, jer u poslednje vreme ni ne trenira zbog, kako on kaže, glavobolje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 2 godine

Zasto bi Degenek izgubio mesto u Zvezdi dobio je crveni karton ne svojom krivicom vec svih odbrabeni igraca koji potrcali napred i ostavili prazan prostor.Ne moze da igra u Danskoj i normalno da treba da igra mladi Erakovic a inace je i bonus igrac.Novinari stavljaju svoje misljenje ne radi Zvezde i Degenega vec u korist Partizana.Sramota da novinari vise namecu svoje misljenje nego sam klub Zvezda.Dolazi zimska pauza pa pripreme prelazni rokovi pa ce se vise znati.Unapred pisanje je spletka okolnosti radi nametanja negativne energije medju zvezdasima radi franjevaca sramota za srpski fudbal sto se radi.Svaki normalan covek shvaca pisanje i brukanje najtrofejnijeg kluba u regionu radi franjevaca..Franjevacki klub po novinama veci klub od svih ostalih klubova Srbije..

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17