• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2021

09:39

ZVEZDA DONELA VAŽNU ODLUKU! Ovo je plan pred utakmicu sa Bragom!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA DONELA VAŽNU ODLUKU! Ovo je plan pred utakmicu sa Bragom!

Podeli vest

Crvena zvezda će se za direktan plasman u osminu finala Lige Evrope boriti sa Bragom u četvrtak (21.00, RTS, Arena)

Moraće crveno-beli na najtežem gostovanju protiv Brage da izbore nokaut fazu Lige Evrope. Za to im je potrebno da pobede ili izbore remi.

Poraz bi mogao da ih gurne na treće mesto ako Midtjiland pobedi Ludogorec u Bugarskoj.

Inače, crveno-beli neće trenirati na stadionu Brage "Kamenolomu". Puleni Dejana Stanković i sredu će trenirati u Beogradu  pa će tako bez rada na stadionu Brage ući u odlučujući utakmicu. Let za Porto je u popodnevnim časovima. 

Procena trenera Stankovića je da će bolje spremiti ekipu u Beogradu, što je to bio slučaj i za prethodne  mečeve sa Ludogorecom u Razgradu i Mitjilendu u Herningu.  Crvena zvezda se sa istih vratila neporažena, uz trijumf u Razgradu (1:0) i remi u Danskoj (1:1).

Crveno-beli veruju da će nastaviti niz nepobedivosti na gostovanjima u Ligi Evrope. Zvezda je neporažena na poslednjih šest gostovanaj u Ligi Evrope, ima skor od tri pobede i tri remija.  Poslednji poraz je od Hofenhajma (2:0) 22. oktobra prošle godine.

Foto: Starsportphoto

 

Zvezda je prva sa 10 bodova, Braga druga sa devet, dok je Mitjiland treći sa osam. Sve tri ekipe imaju u poslednjem kolu šansu za dalji prolaz, izuzev Ludogreca koji više nema nikakve šanse.

Pobeda bi srpskom šampionu garantovala prvo mesto i takmičenje u 1/8 finala Lige Evrope. S obzirom na sjajnu formu fudbalera Brage na domaćem terenu, gde su u poslednjih pet mečeva ostvarili sve trijumfe, jasno je da će fudbaleri Crvene zvezde imati prilično težak posao. Imaju niz od 11 mečeva na svom terenu bez poraza u svim takmičenjima.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

OBE UTAKMICE ĆE ZAVRŠITI NEREŠENO TAKO DA OSTAJE REDOSLED NA TABELI KAKAV JE SADA.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija