• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2022

14:23

ZVEZDA ZAVRŠILA TESTIRANJA! Crveno-beli od četvrtka u Turskoj!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA ZAVRŠILA TESTIRANJA! Crveno-beli od četvrtka u Turskoj!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su zvanično završili i drugi dan testiranja u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutanjaku

Danas će Dejan Stanković izvršiti prozivku igrača, a potom će prvotimci izaći na tereni prvi put u 2022. godini. 

- Crveno-beli su prošli kompletne specijalističke medicinske preglede u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku. Igrači su pokazali maksimalnu spremnost na samom startu prolećnog dela sezone, a prema rečima nadležnih lekara svi fudbaleri se nalaze u dobrom fizičkom stanju. Kao što je to bio slučaj prethodnog dana, igrači su dolazili u grupama i redom obilazili doktorske ordinacije i sa velikom koncentracijom pristupili svakom testiranju. Dobra atmosfera nije izostala ni tokom današnjeg dana, a tome su svedočili brojni osmesi na licima naših prvotimaca - navodi se na sajtu Zvezde.
 
Od 16 časova šef stručnog štaba Dejan Stanković će izvršiti prozivku, a potom će održati prvi trening u 2022. godini.

Već sutra, 13. januara, crveno-beli će otputovati u Tursku (Antalija) gde će boraviti tri nedelje, do 3. februara. U tom periodu odigraće nekoliko kontrolnih mečeva, a rivali su Maribor, Lask, Šahtjor Donjeck i Šahtjor Soligorsk. Prvi deo priprema biće bazični, odnosno posvećen fizičkoj spremi fudbalera.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija