• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.02.2022

22:30

MORAMO BOLJE NEGO U ATINI! Radonjić oprezan pred meč sa Fenerom

Starsportphoto

Crvena zvezda

MORAMO BOLJE NEGO U ATINI! Radonjić oprezan pred meč sa Fenerom

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju od 21 sat dočekuju Fenerbahče u zaostalom meču 19. kola Evrolige u hali "Aleksandar Nikolić"

Taj duel trebalo je da se odigra 6. januara, ali je otkazan zbog velikog broja slučajeva kovida u redovima crveno-belih, a u prvoj utakmici ove sezone Fenerbahče je slavio rezultatom 61:57.

- Pred nama je svakako izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja je sjajna u Evroligi i ima odličnu seriju u kojoj je dobila devet od poslednjih 11 mečeva u svim takmičenjima. Imaju veliki kvalitet na svim pozicijama. Mi ćemo pokušati kroz taj jedan trening na dan utakmice da se pripremimo za ovaj meč. Ono što nam je primarno je da odigramo bolje u odbrani nego što je to bilo u Atini. Veoma nam je značajna i podrška navijača sa tribina i uz njih možemo da odigramo skoncentrisano i sa energijom ovaj meč - rekao je trener Dejan Radonjić.

Košarkaš Ognjen Dobrić istakao je da očekuje težak duel.

Foto: Starsportphoto

Ognjen Dobrić

- Vratili smo se iz Grčke tek u subotu uveče i imaćemo trening na dan utakmice na kome ćemo se pripremati za meč sa Fenerom. Odlična ekipa, u dobroj su seriji, vratio im se i De Kolo. Ekipa je popunjena na svim pozicijama i moraćemo da odigramo zaista dobru utakmicu ako želimo do bodova. Izuzetno nam je važna podrška naših navijača, jer će nam ta dodatna energija sa tribina biti posebno važna - rekao je Dobrić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija