• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2022

09:59

KAPA DOLE ZVEZDAŠI! OVO NISTE VIDELI! Dragović, Katai i Ivanić se izvinjavali Grobarima! Izribali Ohija i Erakovića zbog prvokacija!  (VIDEO/FOTO)

printscreen

Crvena zvezda

KAPA DOLE ZVEZDAŠI! OVO NISTE VIDELI! Dragović, Katai i Ivanić se izvinjavali Grobarima! Izribali Ohija i Erakovića zbog prvokacija! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Asovi Crvene zvezde Aleksandar Katai, Mirko Ivanović i Aleksandar Dragović još jednom su pokazali da su veliki sportisti

Šampionska trka za fudbalski tron u Srbiji biće dramatičan. Zvezda je dominantnom partijom došla do pobede nad Partizanom od 2:0 u 166. večitom derbiju.

Crvena zvezda je sada na samo minus dva u odnosu na večitog rivala. Ovo je inače bio prvi prvenstveni poraz crno-belih u sezoni.

Foto: Starsportphoto

 

Do kraja regularnog dela prvenstva ostalo još samo šest kola, kada će biti odličeno ko će biti domaćin trećeg derbija u sezoni, koji će najverovatnije odlučivati o tituli.

Foto: printscreen

 

 

Foto: printscreen

 

 

Foto: printscreen

 

Zvezda je pobedila golovima Ohija u 30. i  Alekandra Kataija u 43. minutu. Posle pogotka za 1;0 novajlija u redovima Zvezde Ohi okrenuo se prema "jugu" gde su bili navijači Partizana, slavio i provocirao Grobare.

Foto: Starsportphoto

 

Ali, tada su na scenu stupili Katai, Ivanić i Dragović. Kada su videli šta radi, otrčali su do njega i gurnuli ga ka centru, usput mu objašnjavajući  da nije u redu to što radi, dok su se u isto vreme izvinjavali navijačima Partizana.

I dok su se bavili napadačem, mladi Eraković se takođe zatrčao ka navijačima najljućeg rivala. I on je dobio lekciju od Kataija i Dragovića, dobro su ga "izribali" i naučili kako da se ponaša, i još jednom podigli ruku prema Grobarima u znak izvinjenja zbog gestikulacije saigrača.

Šta reći? Kapa dole igračima Zvezde!

Pomenutu situaciju možete da pogledate od 1.50.

 

 

Podsećamo, pre samo nekoliko dana je dudbaler Radničkog Nikola Štulić, posle pogotka provocirao je navijače Zvezde, kada su reagovali svi igrači crveno-belih, pa je jasna reakcije pulena Dejana Stankovića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17