• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2022

15:06 >> 18:08

ZVEZDA DIŠE ZA VRATOM PARTIZANU! PETARDA NA MARAKANI, het-trik Kataija! Transparent Delija za Dragovića... (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA DIŠE ZA VRATOM PARTIZANU! PETARDA NA MARAKANI, het-trik Kataija! Transparent Delija za Dragovića... (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su na "Marakani" ekipu Novog Pazara u okviru 26. kola Superlige Srbije 5:0 (4:0) i tako nastavili "poteru" za Partizanom

Na Marakani je sve bilo rešeno još u 16. minutu, kada je Ivanić postigao treći pogodak za Zvezdu.

Nastao je haos nakon pobede Partizana posle sumnjivog penala u Subotici, ali su puleni Dejana Stankovića izašli na teren i samleli protivnika!

Igrači Novoga Pazara se nisu pitali ništa! Već u 8. minutu je Ohi postigao vodeći gol za Crvenu zvezdu, ujedno i svoj četvrti u Superligi Srbije! Asistirao je El Fardu Ben koji se našao u istoj ulozi i u 15. minutu kada je prograo Kataija!

Zvezdin Magiko je nakon pogotka asistirao Ivaniću za gol u 16. minutu, da bi već pet minuta kasnije na semaforu stajalo - 4:0! Ponovo je pogodak postigao Aleksandar Katai, a to mu je bio 22. gol u tekućoj sezoni! 

 

Foto: Starsportphoto

 

Gde su stali, tu su i nastavili u drugom delu meča igrači Zvezde! Šanse su se ređale kao na traci, a fenomenalni Aleksandar Katai je postigao het-trik, pošto se posle dodavanja Pavkova sjurio ka golu Novog Pazara i "bocnuo" loptu preko Vujanca u 56. minutu!

Viđena je rapsodija srpskog šampiona po snegu i pred svojim navijačima! Razlika između "večitih" je i dalje dva boda, Partizan je slavio iz "sumnjivog" penala, a tim povodom se oglasila Crvena zvezda, koja je oplela po sudiji Lazaru Lukiću i selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju!

Crvena zvezda u četvrtak igra sa Rendžersom u Škotskoj prvi meč osmine finala Lige Evrope, a zatim u nedelju gostuje u Gornjem Milanovcu, dok Novi Pazar u narednom kolu Superlige dočekuje Mladost

CRVENA ZVEZDA - NOVI PAZAR 5:0 (4:0)

Stadion: Rajko Mitić         Sudija: Pavle Tomić

Strelci: Ohi 8, Katai 15, 22, 56,  Ivanić 16

Crvena zvezda: Borjan - Pićini, Eraković, Dragović, Rodić - Sanogo - Ben, Kanga, Ivanić, Katai - Ohi.

Novi Pazar: Vujanac - Vlajković, Trtovac, Joksimović, Zimonjić - Delimeđac, Lončaj - Mujezinović, Jokić, Čečarić - Ratković.

 

TOK MEČA
 

Prvo poluvreme

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

84. minut- Probao je Alić udarcem sa dvadesetak metara da postigne utešni gol za Novi Pazar, ali je pogodio saigrača Jokića, pa je to bio lak posao za Borjana...

77. minut - Vatromet i bakljada na severnoj tribini povodom 77. rođendana crveno-belih!

Foto: Starsportphoto

 

76. minut - Prva intervencija Milana Borjana u drugom poluvremenu. Intervenisao je kapiten Crvene zvezde posle prodora Čečarića po desnoj strani i bez problema uhvatio loptu...

69. minut-  Umesto Milana Rodića na poziciji levog beka igraće mladi Andrija Radulović...

62. minut - Rodić je sjajno centrirao sa leve strane, Pavkov bio najviši u skoku, ali nije pogodio metu...

Foto: Starsportphoto

 

59. minut - Završili su meč Katai i Dragović, a ušli Pankov i Stanković!

56. minut - GOL! Het- trik Aleksandra Kataija - 5:0 na semaforu! Posle dodavanja Pavkova stuštio se ka golu Novi Pazara i "bocnuo" loptu preko Vujanca koji je samo 45 sekundi ranije spasio gol...

55. minut - Fenomenalna intervencija Vujanca nakon dobrog pokušaja zvezdine "desteke"

52. minutu- Gotovo sve vreme se igra na gostujućoj polovini. Kidiše Zvezda i dalje na gol Novopazaraca...

48. minut - Umalo da se Motika proslavi. Sjajno ga je uposlio Katai, ali je mladi ofanzivac šutirao pored gola!

46. minut - Ohija je zamenio Pavkov, a Ivanića Nemanja Motika!

Prvo poluvreme:

45. minut -Kraj prvog dela meča! 

Foto: Starsportphoto

 

44. minut - Malo je falilo da Ohi dođe do svog drugog gola. Sjajno je iskontrolisao loptu, ali gađa preko prečke levom nogom...

39. minut - Ponovo pokušava Katai, sada sa ivice kaznenog prostora. Odlazi lopta malo pored leve strative...

Foto: Starsportphoto

 

37. minut - Kontroliše Zvezda ova meč i rutinski odrađuje posao...

30. minut - Razvijen je transparent na severnoj tribini posvećen Aleksandru Dragoviću za proslavu 31. rođendana-  "Kakav deda, takav unuk. Drago, srećan rođendan". Podsetimo, deka sjajnog defanzivca je imao ključnu ulogu za dolazak iskusnog štopera na Marakanu.

Foto: Starsportphoto

 

26. minut - Ben je dobro izveo korner, Katai je glavom zahvatio loptu, ali je na mestu bio Vujanac.

- Partizan je slavio iz "sumnjivog" penala, a sada se tim povodom oglasila Crvena zvezda, koja je oplela po sudiji Lazaru Lukiću i selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju!

21. minut - GOL!  Kakav meč izabranika Dejana Stankovića! Katai se ponovo upisao strelce i zvezda već ima brutalan rezultat - 4:0! Dakle 22. pogodak u sezoni Zvezdinog "Magika"...asistenciju mu je uzvratio Mirko Ivanić.

16. minut - GOL- Proradio je Mirko Ivanić i praktično rešava pitanje pobednika u 16. minutu utakmice. Katai je sada bio asistent...

15. minut: GOL! Sjajni Katai postiže 21. gol u sezoni i duplira prednost Crvene zvezde! Asistetnt je ponovo Ben...

14. minut - Opasan napad Novog Pazara, lopta je stigla do Maksimovića na levu stranu, ali mu je Kanga oduzeo loptu i sprečio veću opasnost po gol Milana Borjana. Pre nekoliko minuta opasno je zapretio i Delimeđac iz daljine.

8.minut- GOL! Ekspresno je povela Zvezda! Ohi je postigao četvrti gol u Superligi od momenta kada je stigao na "Marakanu" . Ovo mu je ujedno i treći uzastopni, asistirao mu je Ben!

5. minut - Sve vreme pritiska Zvezda...

2. minut - Nenad Krstičić je uputio udarac iz prve, ali neprecizan...

1. minut - Počeo je susret, lopta je za goste...

16:10- Loše vreme je uticalo da ne bude očekivano veliki broj navijača na stadionu...

16:05 -Aleksandar Dragović danas slavi rođendan i ima poseban motiv na ovom meču!

16:04 - Crveno-beli ovaj meč čekaju sa pet bodova zaostatka u odnosu na večitog rivala, pošto je Partizan pobedio u Spartak Subotici golom iz penala u samoj završnici utakmice.

15:05 - Crvena zvezda je ovo kolo dečekala sa dva boda zaostatka u odnosu na Partizan.Trenutno crno-beli igraju u Subotici sa Spartakom.

 

15:00 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Crvena zvezda-Novi Pazar.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija