• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2022

23:40

ZVEZDA DOVELA POJAČANJA IZ INOSTRANSTVA! Pala dva POTPISA na Marakani!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA DOVELA POJAČANJA IZ INOSTRANSTVA! Pala dva POTPISA na Marakani!

Podeli vest

Uprava Crvene zvezde nastavlja sa praksom angažovanja mladih igrača, pa je posle braće Motika angažovala još dva igrača od kojih mnogo očekuje u budućnosti

Ovog puta na Marakanu su stigli srpski sinovi rođeni u Švajcarskoj, odnosno, Švedskoj, pošto su centralni vezista Mlađan Ivanković i napadač Miloš Lazić Marinković zadužili crveno-belu opremu.

Pomenuti tandem staviće se na raspolaganje treneru Zvezdinih omladinaca Milanu Stegnjaiću i u narednom periodu pokušaće da opravda očekivanja srpskog šampiona.

Vezni fudbaler je rođen 2004. godine, a među crveno-bele došao je iz švajcarskog Lugana. Posle nekoliko nedelja provedenih u taboru Zvezde, potpisao je ugovor i postao deo juniorskog tima.

Foto: Starsportphoto

 

Konkurenciju u omladincima pooštriće 12 meseci stariji napadač Miloš Lazić Marinković, koji se usavršavao na akademije nekadašnjeg premijerligaša Sanderlenda, a na ostrvo je stigao iz rodne Švedske, gde je prošao školu GAIS Geteborga.

Ivanković je pažnju fudbalske javnosti u Srbiji privukao prethodne jeseni kada je na poziv selektora mlađe omladinske reprezentacije Jovana Damjanovića debitovao za mlađe kategorije reprezentacije Srbije protiv Italijana.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija