• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2022

18:03 >> 18:10

NAKON NAPADA NA ZVEZDU PROGOVORIO IGRAČ ŽALGIRISA! Pitao sam NJIHOVE igrače zašto nisu držali zastavu!

printscreen/tvsportklub

Crvena zvezda

NAKON NAPADA NA ZVEZDU PROGOVORIO IGRAČ ŽALGIRISA! Pitao sam NJIHOVE igrače zašto nisu držali zastavu!

Podeli vest

I dalje se ne stišava bura nakon što su košarkaši Crvene zvezde dočekani zvižducima u Kaunasu na meču protiv Žalgirisa. Navijači domaćina napali su crveno-bele jer nisu držali transparent "Stop war" (zaustavite rat), kao košarkaši Žalgirisa

Košarkaš Žalgirisa Edgaras Ulanovas, oglasio se nakon utakmice o kojoj se i dalje priča.

- Ne znam da li je to odbijanje samih igrača ili je to stav kluba. Nemam pojma šta bi rekli da pitate svakog košarkaša ponaosob. Lično, nisam želeo da me ometaju stvari i da se emotivno otrgnem od meča. U pauzi sam pitao igrače Zvezde da li bi želeli da kažu nešto o toj odluci da ne drže zastavu i rekli su da ne žele- izjavio je Ulanovas.

On je nosio svoj tim i meč je završio sa 18 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Foto: Starsportphoto

 

Igrači Zvezde dobili su zvižduke prisutnih u "Žalgirio Areni", a neki su se odlučili i na radikalnije poteze provocirajući isticanjem NATO zastave i upućivanjem psovki na račun srpskih predstavnika. Žalgiris je na kraju slavio nakon produžetka u meču koji će biti poslednji evroligaški u karijeri Paulijusa Jankunasa.

Podsetimo, u toku dana oglasio se i KK Crvena zvezda. Posle utakmice američki košarkaš Eron Vajt je tvrdio da im je kao timu "rečeno da ne diraju zastavu", dok je njegova supruga poručila da ne želi da se izvinjava Srbima, pa je razbesnela dodatno navijače Zvezde.

U Hrvatskoj su otišli toliko daleko da čak zagovaraju izbacivanje srpskog šampiona iz takmičenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alex

pre 2 godine

Kad je Srbija bombardovana od strane NATA ko je onda drzao zastavu.Svi se kao bore da se sport ne mesa u politiku a sta je sad ovo?

Zagor

pre 2 godine

Cirkus.Očekivati od države srbije koja je bila agresor 90ih na skoro sve susjedne republike bivše YU,rukovodeći se istom politikom kao i rusija "zaštita rusa u susjednim državama"(???!!!),da drže zastavu na kojoj piše zaustavite rat,agresiju,ubijanje,genocid,ratne zločine....je najblaže rečeo smiješno!!!srbija da može i da je geografski bliže rusiji,bila bi poput bjelorusije.....ovako ne smije jer je duboko na zapadu....i tako dok srbi hinjski podržavaju ruske zločine "mrzeći" zapad.....bježe glavom bez obzira trbuhom za kruhom upravo na zapad a ne u rusiju.....pic.ke! Da hoće kakav jak zemljotres da srbiju baci u sred sibira(a da ostalima ništa ne bude)....svijet bi odahnuo!!!

Bjelopavlić

pre 2 godine

Ja bih za sledecu utakmicu napisao transparent: Niste se culi kad je Nato ubijao nasu decu?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija