• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2022

08:57

TRESE SE MARAKANA! Ako neće Rus, hoće Kolumbijac! Cepa mreže, igra sezonu života! (VIDEO)

reuters

Crvena zvezda

TRESE SE MARAKANA! Ako neće Rus, hoće Kolumbijac! Cepa mreže, igra sezonu života! (VIDEO)

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde rade punom parom, žele što pre da skockaju ekipu pred početak kvalifikacija za evropska takmičenja

Ako ne bude promena do kraja šampionata, Zvezda će se i ove sezone boriti za Ligu šampiona, a u svojim redovima želi ruskog asa iz Zenita Artjoma Dzjubu.

Međutim, imaju crveno-beli i rezervnu opciju, Ukoliko ne dogovore dolazak Rusa, prenosi Žurnal. Napadač Vitorije Gimaraeš rođen u Kolumbiji Oskar Estupinjan je na meti rukovodstva kluba sa Marakane.

Radi se o najbolji strelac portugalske Vitorije Gimaraeš, Kolumbijac Oskar Estupinjan. U tekućoj sezoni postigao je 14 golova na 27 utakmica u portugalskom šampionatu. Vitorija nudi novi ugovor Estupinjanu, ali bi šansa da igra u Evropi i veća plata mogli da ga dovedu na Marakanu

Estupinjan je rođen 29. septembra 1996. u Kaliju i profesionalnu karijeru je počeo u Onse Kaladasu, skrenuo je pažnju 2016. kad je u šampionatu Kolumbije dao 13 golova. Vitorija ga je kupila za obeštećenje od milion evra. U prvoj sezoni je postigao jedan gol u prvenstvu Portugalije. Raspucao se u narednoj sezoni, zatresao je mrežu deset puta, ali Gimaraeš ga je vratio u Južnu Ameriku.

Foto: reuters

Artjom Dzjuba je prva meta Zvezde

Otišao je na pozajmicu u ekvadorsku Barselonu, tamo je dao pet golova na devet utakmica, pa se vratio u Evropu i obukao dres turskog Denizlija za koji je u takmičarskoj 2019/20. upisao sedam pogodaka u prvenstvu. Od avgusta 2020. godine je opet u Vitoriji i ova sezona mu je najbolja u karijeri. 

Osim klasičnog špica, angažovaće ovog leta štopera i krilnog napadača, prenosi pomenuti izvor. Navijači mogu da budu mirni, Aleksandar Katai, Mirko Ivanić i Aleksandar Dragović, neće napustiti Zvezdu ovog leta, jasan je stav rukovodstva kluba. Odlaze sigurno Dioni i Rišairo Živković koji nisu imali ulogu ovog proleća, dok će Pavkov dobiti dozvolu da napusti Zvezdu u slučaju dobre ponude.

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija