• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2022

09:10

NALJUTIO SE ZBOG STANKOVIĆEVE ODLUKE! Još jedan igrač želi da ODE iz Zvezde!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NALJUTIO SE ZBOG STANKOVIĆEVE ODLUKE! Još jedan igrač želi da ODE iz Zvezde!

Podeli vest

Posle osvajanja šampionske titule, u Ljutice Bogdana su prioriteti igrači kojima uskoro ističu ugovori, pa će čelnici crveno-belima nekima ponuditi nastavak saradnje

Među njima je i defanzivni vezista Seku Sanogo, koji je borbenošću dao nemerljiv doprinos osvajanju "duple krune".

Fudbaleru iz Obale Slonovače na zimu ističu obaveze prema crveno-belima, ali na Marakani još nisu poslali zvaničnu ponudu na njegovu adresu.

Iako za šest meseci postaje slobodan igrač, Sanogo već sada razmišlja o promeni sredine.

Foto: Starsportphoto

Seku Sanogo sa Nenadom Milijašem i Nebojšom Miloševićem

Razlog tome je, kako "Mozzart sport" prenosi, odluka Dejana Stankovića da u finalu Kupa Srbije protiv Partizana , koji su crveno-beli rešili u svoju korist, ne uvrsti Sanoga u startnu postavu.

Umesto njega, trener Zvezde je od početka ukazao šansu Geloru Kangi i Slavoljubu Srniću, što je naljutilo momka iz Obale Slonovače, pa se odlučio na promenu sredine.

Ostaje da se vidi da li će crveno-beli pokušati da "urazume" Sanoga da promeni mišljenje, iako su na Marakani već pojačali vezni red dovođenjem Kingsa Kangve iz Arsenala (Tula), ne bi želeli olako da se odreknu Sanoga.

Ujedno, Crvena zvezda i dalje ne odustaje od angažovanja Edmunda Ada iz moldavskog Šerifa, pa ukoliko uspeju da dovedu prošlogodišnju želju, vezni red srpskog šampiona bi u narednoj sezoni dobio potpuno drugačiji izgled.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 1 godinu

Ado Serif nece cekati Zvezdine spekulacije i njene kalkulacije..Otici ce u veci klub a Zvezda ce dovesti nekog asa sto nikome ne treba kao vec godinama sto radi.Dokle ?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija