• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2022

22:28

POTPISALI SMO "UBICE" BIĆE PAKLENO! Amerikanac ODUŠEVLJEN DELIJAMA, jedva čeka da zaigra za Zvezdu! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

POTPISALI SMO "UBICE" BIĆE PAKLENO! Amerikanac ODUŠEVLJEN DELIJAMA, jedva čeka da zaigra za Zvezdu! (VIDEO)

Podeli vest

Američki košarkaš Džon Holand jedva čeka da počne nova sezone i da u Beogradu zaigra za Crvenu zvezdu

Polako, ali sigurno Crvena zvezda "sklapa kockice" za narednu sezonu. Srpski i regionalni šampion realizovao je nekoliko velikih poslova, a jedan od igrača od kojih navijači najviše očekuju je Džon Holand. Amerikanac koji na Mali Kalemegdan stiže iz Burse i u čije je kvalitete upoznat Dušan Alimpijević, nekadašnji trener crveno-belih. 

Holand je jedan od igrača kojima će igra u paklenoj atmosferi biti od velike koristi. Amerikanac crpi snagu sa tribina, izuzetno je energičan, a koliko je ushićen zbog nove epizode u Crvenoj zvezdi govori činjenica da se oglasio putem Instagrama i pozdravio navijače beogradskog velikana. 

 

 

- Zdravo svim navijačima Crvene zvezde, ovde Džon Holand... Samo želim da vam kažem da mi mnogo prijaju vaše poruke ljubavi i podrške, stvarno mi to znači. Želimo da napravimo nešto posebno. Kao što vidite, već smo potpisali neke "ubice" i ne mogu da dočekam da krenemo, biće zabavna godina. Biće uspona, biće padova, a nadam se da ćete i vi biti tu sa nama u vožnji. Biće zabavno - rekao je Holand.

Američki košarkaš je jedno od četiri ovosezonska pojačanja. Pre njega, Crvena zvezda je predstavila Hasana Martina, Nemanju Nedovića, a juče i Dalibora Ilića. Uz to, novi trener je Vladimir Jovanović, a očekuje se da bude još pojačanja na Malom Kalemegdanu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17