• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2022

12:51

GEST BUKARIJA JE ZBUNIO SVE NA STADIONU! Oglasio se Bukari! Progovorio o proslavi gola koja je Delije ostavila BEZ TEKSTA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

GEST BUKARIJA JE ZBUNIO SVE NA STADIONU! Oglasio se Bukari! Progovorio o proslavi gola koja je Delije ostavila BEZ TEKSTA!

Podeli vest

Crvena zvezda je u četvrtom kolu Superlige Srbije deklasirala Radnik i goste iz Surdulice ispratila sa šest lopti u mreži

Fudbaler iz Gane koji je već postigao dva gola u četiri kola za crveno-bele, oglasio se posle meča na društvenim mrežama.

Bukari je Instagramu delio storije koje su objavljivali navijači srpskog šampiona sa njegovim golom, a objavio je i dve fotografije, momenat kako postiže gol i kako slavi pred severnom tribinom sa kažiprstom na ustima, pa su ga mnogi pitali šta mu je to značilo u komentarima.

Foto: Starsportphoto

Osman Bukari

Istovremeno se oglasio i na Tviteru, uz poruku da je ponosan na momke i da je ovo bio važan gol za njega.

- Zaslužena pobeda i gol za mene. Ponosan sam na momke. Idemo zajedno sledećeg utorka (tu je pogrešio jer je meč sa Pjunikom u sredu, prim. aut.). Isti način razmišljanja i isti stav - napisao je Osman Bukari.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija