• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.07.2022

18:00

PEŠIĆ O IDEJI DELIJA ZA PJUNIK!  30.000 Zvezdaša u dresovima! GENIJALNO! Jedva čekam to da vidim!

Starsportphoto

Crvena zvezda

PEŠIĆ O IDEJI DELIJA ZA PJUNIK! 30.000 Zvezdaša u dresovima! GENIJALNO! Jedva čekam to da vidim!

Podeli vest

Napadač fudbalskog kluba Crvena zvezda Aleksandar Pešić izjavio je danas da ekipa crveno-belih nema prava na opuštanje na startu sezone i da će se sa svojim saigračima potruditi da obraduje navijače.

Crvena zvezda je sezonu počela sa četiri trijumfa na startu Superlige, uključujući i poslednji protiv Radnika iz Surdulice (6:0). Ekipu Dejana Stankovića u sredu, 3. avgusta (20.45) očekuje premijera u Evropi i duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pjunika iz Jerevana na stadionu "Rajko Mitić".

"Ne smemo da se opuštamo. Očekuje nas veoma važan period i kvalifikacije za Ligu šampiona. Prvi protivnik je Pjunik i mislim da se već pripremamo za taj susret. Ekipa je spremna za sve što nas čeka i daćemo sve od sebe da obradujemo sve zvezdaše", izjavio je Pešić za zvanični sajt FK Crvena zvezda.

Foto: Starsportphoto

Radost fudbalera Crvene zvezde

Povratnik u tim iz Ljutice Bogdana pozvao je navijače da u što većem broju dođu na utakmicu sa Pjunikom.

"Mnogo nam znači kad vidimo da navijači dolaze na stadion u velikom broju. Oni nam daju vetar u leđa i uz njihovu podršku možemo sve. Čuo sam da je ideja da svi dođu u dresovima, što bi bilo zaista fenomenalno. To bi bilo kao da imamo 30.000 igrača na terenu. Nije bitno koji je dres u pitanju, već da svi budemo kao jedno. Ovim putem pozivam sve one koji vole Crvenu zvezdu da dođu da nas podrže, a mi ćemo dati svoj maksimum kako bi se na kraju zajedno radovali", poručio je Pešić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija