• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2022

19:44

DELIJE SE JAVILE POSLE ODLASKA DEJANA STANKOVIĆA! Evo šta su navijači Zvezde poručili o ostavci legende! "Čovek je rastrgnut"

Starsportphoto

Crvena zvezda

DELIJE SE JAVILE POSLE ODLASKA DEJANA STANKOVIĆA! Evo šta su navijači Zvezde poručili o ostavci legende! "Čovek je rastrgnut"

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde, rezignirani današnjom ostavkom trenera Dejana Stankovića, pozvali su pristalice crveno-belih da na sutrašnjem meču Superlige protiv Javora podrže ekipu, ali i da se pojave u znak zahvalnosti prema Stankoviću i napadacu Milanu Pavkovu koji će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji

- Zvezdaška javnost je pravedna i ispravna, ali već odavno smo postali robovi lažnog mišljenja i lažnog javnog mnjenja. Zvezdaši su već davno upali u film da je njihovo mišljenje ustvari ono što pročitaju po mrežama gde je istina daleko od realnosti. Taj lažni pritisak koji ne mogu da izdrže ni ljudi na najodgovornijim funkcijama nije nažalost mogao da izdrži ni jedan čovek kakav je Miloje, a sada i legenda kakav je Deki - saopštile su Delije u saopštenju.

Stav navijača prvaka Srbije je da je Dejan Stanković nezasluženo "rastrgnut" u prethodnim danima posle eliminacije od Makabi Haife u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Foto: Starsportphoto

- Vreme je da jednom za svagda raskrstimo sa virtuelnim svetom i da pokažemo šta je laž, a šta stvarnost. I, ako je Deki legenda koju smo morali da ''platimo'' da bismo sutra bili pametniji, neka tako bude, jer čovek je rastrgnut u poslednja tri dana, a u realnosti nijedan zvižduk se nije čuo to veče na stadionu, koji je jedino merilo. Zato hajde sutra za Dekija, za Pavkova, za sve naše junake, da se pojavimo i da pokažemo šta je realnost i da stavimo već jednom za svagda tačku na ove farse! Jedan je Stanković Dejan, Subota, 20.30, za Zvezdu, za Dekija, za igrače. Svi na stadion da pokažemo šta je stvarnost - poručili su navijači FK Crvena zvezda.

Fudbaleri Crvene zvezde, predvođeni novim trenerom Milošem Milojevićem, dočekaće sutra (20.30) na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Javora u osmom kolu Superlige Srbije. Nakon toga u vanrednom, devetom kolu šampionata sledi 168. večiti derbi protiv Partizana u Humskoj, 31. avgusta u 20.00.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija