• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J.Nedeljković

02.09.2022

14:16 >> 14:22

ZVEZDA REKLA - NE! Evo koji je klub hteo da vodi Erakovića

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ZVEZDA REKLA - NE! Evo koji je klub hteo da vodi Erakovića

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde odbili su ponudu Bešiktaša za fudbalera Strahinju Erakovića, saznaje Informer

Crveno-beli su četvrtak u toku dana obavili razgovore sa predstavnicima Bešiktaša, koji su želeli da angažuju štopera Strahinju Erakovića. Međutim, uprava kluba iz Turske nadala se da će uspeti da dobije igrača po relativno niskoj ceni i nije ponudila ni blizu koliko su se na "Marakani" nadali. Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja, ponuda je bila takva da niko u Zvezdi nije ni pomišljao da je prihvati.

Foto: Starsportphoto

 

- Interesovanje za Erakovića pokazali su mnogi klubovi, a najizdašniju ponudu os svih njih izneo je Dinamo iz Moskve, koji je bio spreman da plati osam miliona evra. Međutim, Zvezda ga ni tada nije pustila, već se nadala da može da dobije bar deset miliona. Bešiktaš je ponudio značajno manje i neke procente, što je Zvezda lako odbila. Eraković može da ide samo u slučaju baš jake ponude, kakva do sada nije stigla - istakao je naš izvor.

Priča oko dolazaka takođe je utihnula, iako je pre dva dana delovalo realno da će zadnji vezni iz Šerifa, Edmund Ado, završiti u Zvezdi. Pregovori su opet obustavljeni, jer dve strane nisu mogle da se dogovore oko dinamike isplate. Šerif želi novac odmah i to minimum dva miliona evra, a Zvezda bi mogla da plati na rate i to oko 1,8 miliona evra. Klubovi bi se oko sume bi verovatno usaglasili, ali dinamika isplate je zasad nepremostiv problem.

Crveno-beli do večeras u ponoć imaju rok da dovedu igrače koje će prijaviti za grupnu fazu Lige Evrope, tako da ako im se ukaže prilika da dovedu neko pojačanje dostojno tog takmičenja u narednih nekoliko sati, oni će to i učiniti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija