• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2022

15:50

DELIJE MU OVO NEĆE OPROSTITI! Dojučerašnji košarkaš ZVEZDE potpisao za Budućnost! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

DELIJE MU OVO NEĆE OPROSTITI! Dojučerašnji košarkaš ZVEZDE potpisao za Budućnost! (VIDEO)

Podeli vest

Američki košarkaš Eron Vajt i zvanično je predstavljen kao pojačanje Budućnosti

Iz Crvene zvezde pravac u Budućnost... Eron Vajt je pre samo desetak dana raskinuo ugovor sa beogradskim velikanom, a već danas promovisan je kao najnovije pojačanje Podgoričana za narednu sezonu. 

Pripreme za novu sezonu počinju tek desetak dana pre prve zvanične utakmice protiv Splita u Podgorici, što je jasan znak da je pred trenerom Vladimirom Jovanovićem i Eronom Vajtom težak zadatak da se uhodaju u novi sistem. 

- Zadovoljan sam i srećan što sam stigao u Podgoricu i Budućnost, jedva čekam da počnem sa radom, a nadam se da ću opravdati očekivanja čelnika kluba, stručnog štaba, saigrača i navijača, da će Budućnost imati uspešnu sezonu - rekao je Eron Vajt. 

Američki košarkaš zadovoljan je činjenicom da će ponovo imati priliku da igra u Podgorici budući da je mu se tokom prethodnih sezona svidela atmosfera i dvorana Morača. 

 

 

- Igrao sam više puta u Podgorici, kako u Evrokupu i Evroligi, tako i u dresu Crvene zvezde tokom ABA lige i prošle sezone. Sviđa mi se dvorana, navijači su vatreni, a grad je odgovarajući za porodični život, koji vodim - jasan je bio Amerikanac. 

Ističe Eron Vajt za kraj da je pred njim i ekipom izuzetno naporna i teška sezona budući da se Plavi bore za što bolji plasman u ABA ligi i Evrokupu.

- Očekuje nas izuzetno zahtevna sezona. ABA liga će biti možda i najjača u istoriji, a pored toga, velika iskušenja nas očekuju i u Evrokupu. Sada je primarno da se što brže upoznamo, dostignemo željeni nivo forme, nivo forme koji će biti dovoljan da opravdamo velika očekivanja i ambicije, kako naše, tako i navija - podvukao je Eron Vajt. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17