• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2022

12:50

KAD POBEDIMO SEBE, POBEDIĆEMO I DRUGE! Crveno-beli JEDNOGLASNI nakon poraza u Evroligi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KAD POBEDIMO SEBE, POBEDIĆEMO I DRUGE! Crveno-beli JEDNOGLASNI nakon poraza u Evroligi!

Podeli vest

Američki košarkaš Džejlen Adams bio je izuzetno nezadovoljan nakon poraza Crvene zvezde od Panatinaikosa, ali je istakao da će njegovi saigrači tek sada raditi naporno kako bi u nastavku sezone bili još bolji

Crvena zvezda nije upisala pobedu ni na drugoj utakmici u Evroligi ove godine pošto su u Pioniru poraženi od Panatinaikosa. Situacija na startu sezone ne obećava, a jedan od igrača koji je najviše podbacio svakako je Džejlen Adams. 

Američki plejmejker od kog se mnogo očekuje na Malom Kalemegdanu sporo se privikava na evropske uslove košarke iako je u Crvenu zvezdu stigao kao MVP australijske NBA lige. Ipak, sjajni organizator igre se nada da će se uskoro potpuno navići na Evroligu i pružati partije shodno svojoj reputaciji. 

- Ceo svet mi se promenio, ali trudim se da igram svoju igru, da iskoristim svaku šansu koju dobijem. Sve je ovo novo za mene i pokušavam da se što pre adaptiram, verujem da će biti bolje uskoro - rekao je Džejlen Adams. 

Amerikanac se potom dotakao i atmosfere na tribinama koja je bila izuzetna protiv Panatinaikosa, a crveno-bele tek očekuju velike utakmice ove sezone. 

- Energija navijača je sjajna, jedna od najluđih utakmica kojima sam prisustvovao poslednjih godina. Hranili smo se hukom navijača, zato mi je žao što nismo uspeli da pobedimo. Ali, vratićemo se jači. Ovo nam je definitivno najbolja utakmica od početka sezone. Sada moramo da nastavimo istim putem i radimo kako bismo dalje napredovali. Idemo u salu, da radimo na detaljima koji su odneli prevagu, kao što su ofanzivni skok, izgubljene lopte - jasan je bio Amerikanac. 

Foto: Starsportphoto

Slično mišljenje ima i Džon Holand. Energični košarkaš svestan je da je bilo problema i propusta u igri crveno-belih, ali nema dilemu da prostora za napredak ima mnogo. 

- Moramo da napredujemo dalje. Na nama je ovo što se dogodilo, ali moramo da izvučemo pouke. Ovo su utakmice koje moraju da se dobiju. Sezona ide dalje brzo, ali mi moramo da radimo dalje i tražimo bolju formu. Tek je početak, imamo još dosta šansi. Verujem da možemo da budemo dobar tim, iskoristićemo druge šanse. Jesmo igrali protiv Panatinaikosa, ali smo zapravo igrali protiv sebe. Svaki dan, svaka utakmica je šansa da nadigramo sebe. Biće uspona i padova, ali verujem da možemo da napredujemo - ističe Holand. 

Jedan od iskusnijih u taboru Crvene zvezde svakako je Luka Mitrović, a snažni centar beogradskog velikana ističe da nema mnogo vremena za žaljenje i odmor budući da je pred crveno-belima novi izazov u ABA ligi. 

- Vremena za preterano tugovanje nema. Malo nam fali, još kao ekipa ne znamo da dobijamo uzbudljive završnice, ali učićemo. Svakako da bi nam ova pobeda mnogo značila, mislim da će svaka pobeda u oba takmičenja činiti ovaj tim većim, ali nadam se da će isto to činiti i porazi. Čeka nas utakmica sa Cedevitom u gostima za dva-tri dana, svaki meč je bitan - treba da saberemo misli, ohladimo glave i idemo tamo da odigramo što je bolje moguće - podvukao je Mitrović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boce

pre 1 godinu

Kad god se meč lomi a ne ide nikom tu najveću ulogu treba da odigra trener sa tajm aut i napravi plan kako lakše da se poentira. Dobrić iako nekad ume da odigra ne treba da siluje loptu i pošto poto on da šutira makar mu to trener naredio mora uvek da nađe bolje rešenje, Ivanović takođe kao plej mora lakše i brže da se oslobađa lopte kad ga udvajaju i oštro da je baca ne mlako da olakša protivniku da je ukrade... Idemo dalje imamo tim, odavno nismo doveli visoke igrače (Bentil) koji daju 10 i više koša mada i kod njega se vidi nedovoljna uigranost no verujem u ovaj tim samo treba brzo da razmišljaju i igraju opušteno sa puno asistencija i atraktivnih zakucavanja, tako se lomi protivnk

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17