• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2022

20:30

Tresao se Pionir! Pogledajte monstruozna zakucavanja Holanda i Martina! Amerikanac POSTERIZOVAO Lučića! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Tresao se Pionir! Pogledajte monstruozna zakucavanja Holanda i Martina! Amerikanac POSTERIZOVAO Lučića! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Bajerna utakmicu petog kola Evrolige, a meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" obeležilo je nekoliko atraktivnih poteza

Nema sumnje da je Luka Vildoza bio najveće pojačanje crveno-belih, pošto zahvaljujući njegovim poenima i asistencijama Zvezda drži vođstvo protiv nemačkog giganta.

Da je majstor i za asistencije, Argentinac je pokazao u prvoj četvrtini kada je maestralno uposlio Hasana Martina, koji je brutalnim zakucavanjem digao ceo Pionir na noge.

Tokom treće deonice ponovo se tresao obruč Bavaraca, samo što je ovog puta brutalno zakucavanje izveo Džon Holand.

Sigurno je da će jedan od ova dva, ako ne i oba poteza košarkaša Zvezde, ući u najuži izbor za najlepši potez pete runde.

Pogledajte i uživajte u atrakcijama Martina i Holanda:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija