• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.10.2022

16:00 >> 18:50

ZVEZDA RUTINSKI PROTIV KOLUBARE! Mijatović pokazao kvalitet, PEŠIĆ NASTAVIO GOLGETERSKU SERIJU, A KULIBALI POSTIGAO PRVENAC!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA RUTINSKI PROTIV KOLUBARE! Mijatović pokazao kvalitet, PEŠIĆ NASTAVIO GOLGETERSKU SERIJU, A KULIBALI POSTIGAO PRVENAC!

Podeli vest

Fudableri Crvene zvezde savladali su Kolubaru rezultatom 2:0 u meču 17. kola Superlige Srbije

Osmi u nizu trijumf crveno-belima u Superligi doneli su Pešić pogotkom u 44.minutu i Kulibali u 49. Od samog starta, Zvezda je krenula ofanzivno, redale su šanse, ali nisu mogli fudbaleri crveno-belog tima da sklope realizaciju.

Najviše se isticao Jovan Mijatović koji je odlično progigravao svoje saigrače. Imao je dve šanse Pešić, dok je Mirko Ivanić takođe imao dobru priliku za gol,

U 44. minutu, ponovo je Mijatović progirao Pešića koji je konačno savladao golmana Stanivukovića za vođstvo.

Foto: Starsportphoto

U drugom poluvremenu, Zvezda je nastavila sa ofanzivnom igrom, a to se isplatilo već 49. minutu susreta.

Ivanić je odlično prosledio loptu do Ben koji je asistirao Kulibilaju koji se našao na pravom mestu u pravo vreme i povećao prednost na 2:0.

Foto: Starsportphoto

Nastavila je Zvezda da preti do kraja meča, gledali smo apsolutno dominaciju crveno-belog tima, ipak promene rezultata više nije bilo.

Zvezdi je ovo bitna  pobeda, jer je u četvrtak očekuje gostovanje Monaku u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope, tako da puleni Miloš Milojevića putuju sa dodatni vetrom u leđa.

Kolubara-Crvena zvezda 0:2 (0:1)

Golovi: Pešić (44), Kulibali (49)

Stadion Kolubare

Sudija: Aleksandar Živković

Kolubar: Stanivuković - Janković, Bakić, Azemović, Kočović - Sadiković, Lončar - Đokić, Milojević, Ilić - Kadrić.

Crvena zvezda : Borjan - Gobeljić, Eraković, Dragović, Rodić - Mijailović, Kangva - Ben, Ivanić, Mijatović - Pešić.

KRAJ MEČA

84. minut - Imao je Vukušić šansu za smanjenje vođstvu, međutim riziičnim, ali i odličnim startom na loptu Kingsi Kangva je to sprečio

81. minut - Nova prilika za Kulibalija iz kontre, ipak je bio u ofsajdu

77. minut - Odlično interveniše Kalifa Kulibali u odbrani

69. minut - Boksuje Stanivuković šut iz slobodnog udarca Kingsa Kangve

62. minut - Zvezda apsolutno kontroliše igru

54. minut - Snažan udarac Mijailovića, ali brani Stanivuković

49. minut - PRVENAC KULIBALIJA U DRESU ZVEZDE! Ivanić je odlično asistirao Benu, a on je loptu prosledio Kulibaliju koga je lopta pogodila u nogu i tako je povisio rezultat na 2:0

46. minut - Počelo je drugo poluvreme

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

44. minut - Pešić pogađa za 1:0. Sjajno se snašao u šesaestercu Kolubare Aleksandar Pešić i pogodio za vođstvo. Odlučio se sudio za VAR proveru, ali ispostavilo se da je gol regularan

40. minut - Nova gužva u šesnaestercu Kolubare. Prvo je pokušao Dragović petom, zatim je Pešić poslao loptu do Erakovića koji šutirao pored gola

37. minut - Dobar dribling Ivanića, ali sjajno se snašao Vanja Ilić

33. minut - Ponovo Zvezda u ofanzivi, ali Ben je bio u ofsajdu

Foto: Starsportphoto

29. minut - Najbolja šansa za sada za Crvenu zvezdu. Mijatović je sjajno proigrao Mirka Ivanič, ali nije Zvezdin vezista uspeo postigne gol

26. minut - Ozbiljna prilika za Kolubaru. Odbila se lopta od Milana Borjana, Sadiković je proigrao Kadrića, ali napadač Kolubare se nije baš najbolje snašao

19. minut - Prva ozbiljna šansa za Zvezdu. Pešić je asistirao Benu koji se odlučio za šut, ali lopta je otišla pored gola

16. minut - Nemanja Milojević je sjajno regagova na napad Crvene zvezde

Foto: Starsportphoto

11. minut - Zvezda dosta ofanzivnija na startu meču

5. minut - Odličan šut Mijailovića iz daljine ali brani Stanivuković

1. minut - Utakmica je počela

16.00 - Dobrodošli nan naš blog posvećen utakmici Kolubare i Crvene zvezde


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija