• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.11.2022

19:13

MORAMO BITI HRABRI I FOKUSIRANI! Miloš Milojević pred meč sa Monakom: MOGUĆE DA JE OVO UTAKMICA KARIJERE!

Informer

Crvena zvezda

MORAMO BITI HRABRI I FOKUSIRANI! Miloš Milojević pred meč sa Monakom: MOGUĆE DA JE OVO UTAKMICA KARIJERE!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak igraju meč poslednjeg kola Lige Evrope protiv Monaka na gostujućem terenu (18.45)

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević na pres konferenciji pred meč prokomentarisao je trenutnu situaciju.

- Moguće da je ovo najveća utakmica u mojoj karijeri, voleo bih da ne ostane na tome. Važno je da dobro pristupimo i idemo na pobedu. Nekad zavisi i od toga koliko vam protivnik dozvoli - rekao je na početku Miloš Milojević.

Motivacija, spremnost i fokus su najbitniji po Milojeviću.

- Presudni će biti motivisanost, spremnost i fokus. U dosta utakmica je bilo tako, ali nas je trenutak nepažnje koštao rezultata. Moramo biti malo hrabriji i fokusirani skroz. Imamo šanse protiv - Monaka.

Foto: Starsportphoto

Prokomentarisao je i kakav Monako sutra očekuje.

Očekujem Monako u prepoznatljivoj slici. To je nešto što oni stalno igraju. Moramo da zatvorimo centralni deo terena. Očekujem puno kvaliteta u napadu, ko god da bude igrao. Kadrovska slika kod nas je dobra. Naš kvalitet je kad igramo kao kolektiv, a nije bitno ko je to od pojedinaca. Da li je Pešić, Katai, Bukari, Mitrović, Ivanić. Vreme je možda da Ivanić pokaže zašto je jedan od najboljih igrača u ekipi - dodao je trener Crvene zvezde.

Zatim je pričao o glavnom kvalitetu Monaka.

Osnovni kvalitet Monaka je momenat gubljenja lopte protivnika. Na neku dobro prganizovanu zonu su korektni. Znamo šta često rade i mi to znamo i spremni smo. Više fokus mora biti na nama, jer kad stojimo dobro, teško je igrati protiv nas. Ne smemo izaći kao da smo u podredjenom položaju - istakao je on.

Zvezda nikada nije ostvarila trijumf u Francuskoj.

- Nije baš dobro. Mnoge negativne stvari kroz istoriju su se desile u Francuskoj, nadam se da ćemo to promeniti. Ali nisam bitan ja, nije stvar da ja udjem u istoriju. Zbog tima je važno i zbog Zvezde. Hoćemo proleće u Evropi. Ja najviše volim finala, a ovo je u neku ruku finale. Nosi sa sobom dozu presinga i odgovornosti. Sve ovo igračima ne treba da sputa noge - rekao je Milojević.

Foto: Starsportphoto

Mnoge je zanimalo da ći Ivanić  I Katai sutra biti starteri.

- Ima, znam šta hoćete da me pitate, za Ivanića i Kataija. Ima mesta zajedno u timu. Tri godine su igrali zajedno, naravno da ima - istakao je glavni strateg crveno-belog tima.

Prokomentarisao je i meč Trabzona i Ferencvaroša.

- U Turskoj očekujem fudbalaku utakmicu. Po mom mišljenju Trabzon jača ekipa, Ferencvaroš neugodan, kontra, polukontra. Igraju reaktivan gudbal, ali legitimno, rezultat pokrije sve. Samo možemo da im čestitamo - kazao je on.

Na kraju nije želeo da otkrije sastav za sutra.

- Ne mogu da otkrijem tim, mogu da budem toliko slobodan da kažem da će Eraković igrati na poziciji gde najviše pruža. Stvarno mislim da zaslužuje da de nadje na spisku reprezentacije, posebno otkad znamo da je Spajić povredjen. Kvalitet više mu je što može da igra na dve pozicije. Ja mu želim da ostvari snove i ode negde, ali ne pre juna. To što igra na dve pozicije, samo će mu pomoći da se uklopi. Nije poenta da bude peodat i zabpravljen, već da napravi nešto veliko - završio je MIlojević.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija