• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

19:14

GRMEO JE PIONIR! Evo kako su Zvezdaši dočekali novog trenera! Ovacije za Ivanovića! (VIDEO)

Informer

Crvena zvezda

GRMEO JE PIONIR! Evo kako su Zvezdaši dočekali novog trenera! Ovacije za Ivanovića! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč osmog kola Evrolige protiv francuskog Asvela, a srpskog i regionalnog šampiona u ovom duelu predvodi novi trener

Samo nekoliko dana pred dolazak Francuza, Zvezda je objavila rastanak sa dosašanjim strategom Vladimirom Jovanovićem i proslavljenog asa bivše Jugoplastike ustoličila na trenersku klupu.

Sam ulazak Ivanovića u dvoranu "Aleksandar Nikolić" izazvao je oduševljenje pristalica crveno-belih, koji su iskusnog stručnjaka dočekali sa velikim ovacijama.

On će pokušati da trgne Crvenu zvezdu iz letargije u najjačem evropskom rangu i stigne do trijumfa u narednim mečevima. Prva prilika za to je večeras protiv Asvela, a njegov tim je odlično otvorio utakmicu.

Pogledajte kako su zvezdaši dočekali Duška Ivanovića:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija