• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2022

14:13

NEVEROVATNA PONUDA NA STOLU! Poznato koliko Zvezda nudi Argentincu?

Crvena zvezda

NEVEROVATNA PONUDA NA STOLU! Poznato koliko Zvezda nudi Argentincu?

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde i Reala zainteresovani su za argentinskog košarkaša Fakunda Kampaca

Real je ponudio Kampacu višegodišnji ugovor po kojem bi zarađivao 1,6 miliona evra po sezoni, tvrdi španska "Marka", ali navodi da postoji niz prepreka da Kampaco nastavi karijeru u madridskom klubu.

"Sportski žurnal" je preneo da je za Kampaca zainteresovana i Crvena zvezda, a onda je ovu informaciju potvrdio i specijalizovani košarkaški portal "Jurohups". Kampaco (31) je bio član Reala od 2014. do 2020. godine.

Prema pisanju grčkog novinara Arisa Barkasa, Crvena zvezda nudi 1.800.000 evra neto Argentincu, a uz to je spremna da plati dobar deo otkupne cene koju duguje Real Madridu zbog odlaska u NBA ligu 2020. godine.

Foto: AP PHOTO

Fakundo Kampaco

"Marka" navodi da Argentinac ima nekoliko prepreka, koje ga sprečavaju da se vrati u madridski klub.

- Real je predstavio ponudu Kampacu po kojoj bi zarađivao 1,6 miliona evra po sezoni. Međutim, Argentinac i dalje duguje deo obeštećenja Realu kada je 2020. prešao u Denver. Tada je trebalo da plati Realu čak 2,6 miliona evra. Drugi problem je porez. Ako bi Kampaco potpisao ugovor sa Realom morao bi da plati porez od 45 odsto kao državljanin Španije. On bi u tom slučaju platio porez od 720.000 evra. Ukoliko bi najpre igrao u drugoj zemlji, onda bi se od leta vodio kao stranac i plaćao duplo manje. Real i dalje ima pravo da izjednači svaku ponudu koju mu da neki evropski klub i odluka mora da se dogodi u narednih sedam dana. U slučaju da se to ne desi, onda će Kampaco doneti odluku gde će da nastavi karijeru - tvrdi Marka.

Interesovanje za Kampaca pokazali su navodno i Fenerbahče i Armani iz Milana. Argentinski košarkaš je nedavno raskinuo saradnju sa Dalasom i želi da nastavi karijeru u Evropi. "Sportski žurnal" navodi da je menadžer Kampaca, koji ima veze sa agencijom koja zastupa košarkaša Crvene zvezde Luku Vildozu, dobio poziv iz beogradskog kluba. Ponuda je navodno primamljiva, a Crvena zvezda bi u slučaju da Kampaco prihvati da pređe u redove srpskog i regionalnog šampiona imala argentinski bekovski tandem.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija