• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2022

09:16

ZVEZDAŠI U NEVERICI! STIŽE IM POJAČANJE KOJE NISU MOGLI NI DA SANJAJU?!

AP PHOTO

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI U NEVERICI! STIŽE IM POJAČANJE KOJE NISU MOGLI NI DA SANJAJU?!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde su u poslednjem meču savladali Podgoričane 92:76 i posle devet kola u regionalnom takmičenju imaju sedam pobeda i poraz, uz utakmicu manje! Dolazak Duška Ivanovića je i te kako doprineo boljim rezultatima sprskog tima, a kako stvari stoje, sprema se jedna bomba u crveno-belom taboru

Crvena zvezda je nedavno, na oko dva meseca, ostala bez Nikole Ivanovića kome su u duelu sa Partizanom povređena tri rebra. Ipak, postoji velika šansa da bi crveno-beli uskoro mogli da budu jači za Fakunda Kampaca, piše Sportski žurnal.

- Deluje kao san, nešto što ni u najluđoj mašti najeuforičniji Zvezdin navijač ne bi mogao da zamisli. Ali, zar nije tako delovao i dolazak Luke Vildoze, pa i Duška Ivanovića...- navodi beogradski sportski list!

Sjajni argentinski plemjeker, po razlazu sa Dalasom, ima na stolu i ponudu Reala. A, da bi ta ponuda prerasla u ugovor, Madriđani treba da preskoče određene finansijske prepreke. Ukoliko se to ne desi, onda Crvena zvezda ima lepe šanse! 

Foto: USA Today

 

Kampaco se pre dve godine preselio iz Reala u NBA, potpisavši ugovor sa Denverom. Ipak, za dve sezone nije uspeo da se nametne stručnom štabu Nagetsa, pa nije dobio produžetak saradnje. U oktobru je potpisao negarantovani ugovor sa Dalasom.

Ipak, krajem prošlog meseca Mavsi su odlučili da mu se zahvale na saradnji. Tada je krenula i licitacija gde bi mogao da nastavi karijeru. Pomnjani su milanska Olimpija i Fenerbahče. Međutim, oba evroligaša se nisu konkretno izjasnila, a ostao je Real, čiji je trener Čus Mateo pre duela sa Valensijom rekao da bi Kampaco za Real bio izuzetna akvizicija...

- Morate da ga pustite da mirno odlučuje o svojoj budućnosti- dodao je Mateo.

Da li će se Kampaco, dvostruki osvajač Evrolige sa Realom, odlučiti za Real ili Zvezdu, saznaćemo uskoro...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija