• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2022

13:14

OVAJ DETALJ SA DERBIJA VAM JE PROMAKAO! Svi pričaju o potezu trenera Zvezde pre trojke Nedovića! (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

OVAJ DETALJ SA DERBIJA VAM JE PROMAKAO! Svi pričaju o potezu trenera Zvezde pre trojke Nedovića! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su posle dramatičnog meča Partizan (76:73) u prvom istorijskom derbiju u Evroligi

Utakmicu punog naboja rešio je Nemanja Nedović, pogodivši trojku iz ugla na dve sekunde pre kraja meča.

Junak crveno-belih pre odlučujućeg pogotka promašio je svih šest šuteva za tri, ali je u najvažnijem trenutku bio mirne ruke. Znao je to trener Duško Ivanović.

Luka Vildoza nakon prodora je uputio masetralan pas Nedoviću koji je u ćošku čekao loptu, a mnogima je promaklo da je Argentinac od trenera Dušaka Ivanovića dobio instrukcije pred poslednji napad. U momentu kada je Zvezda osvojila loptu i krenula u poslednji napad, Ivanović je pokazao Vildozi da gleda Nedovića. Mahao je rukama ka srpskom košarkašu koji je trčao u ugao. Luka je poslušao trenera, a Nedović je odradio svoj deo posla i bacio navijače Zvezde u delirijum.

Pogledajte!

 

 

Partizan je imao vremena da izbori produžetak, ali Jam Madar nije uspeo maltene nemoguće, pa su malobrojni navijači srpskog šampiona proslavili veliki trijumf. 

Zvezda je pre desetak dana tukla Partizan i u ABA ligi i sada je na skoru od šest pobeda i isto toliko poraza u elitnom takmičenju. Sa druge strane, crno-beli imaju skor od četiri pobede i osam poraza.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija