• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2023

07:27

IZNENADAN ODLAZAK SA MARAKANE! Milojević dovodi ljubimca Delija!

Crvena zvezda

IZNENADAN ODLAZAK SA MARAKANE! Milojević dovodi ljubimca Delija!

Podeli vest

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević beleži sjajne rezultate otkako je preuzeo kiparski Apoel

U prethodnih 13 mečeva, Milojević je upisao 11 pobeda, remi i poraz, dok se Apoel uključio u trku za šampionsku titulu.

To ne zadovoljava srpskog stručnjaka, koji je rešio da osveži igrački kadar, a kao prvo pojačanje spominje se El Fardu Ben.

Kapiten Komora i najbolji stranac u Zvezdinoj istoriji nalazi se u poodmaklim pregovorima sa Kipranima, pa je transfer u Limasol sve izvesniji. Prema informacijama sa Kipra, igrač i klub su našli zajednički jezik, preostalo je samo da se klubovi usaglase oko uslova pod kojima bi srpski šampion dao "zeleno svetlo" za odlazak sa Marakane.

Biće to treći put da Ben i Milojević rade zajedno. Saradnja je počela u grčkom Panioniosu, kada je nekadašnji trener crveno-belih predvodio ovaj klub u sezoni 2016/2017, pošto je stigao na pozajmicu iz Olimpijakosa, dok su Atinjani kao peti izborili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Novo poglavlje zajedničke saradnje kroz koju je protkano sijaset uspeha Ben i Milojević su otvorili u Crvenoj zvezdi. Ofanzivac je kao želja stratega u srpsku prestonicu stigao zime 2018. godine i do danas je bio važan deo brojnih istorijskih rezultata crveno-belih.

Foto: Starsportphoto

El Fardu Ben napušta Marakanu

Za pet godina prevedenih u Ljutice Bogdana afirmisao se kao najbolji stranac u klupskoj istoriji i u međuvremenu je dobio srpsko državljanstvo, ipak u mesecima iza nas pao je u drugi plan, a kako ga sa crveno-belima veže još šest meseci ugovora rastanak se ove zime već pominjao kao mogući scenario.

Pod Milojevićevom komandom Ben je u prethodna dva mandata odigrao 113 utakmice koje je ukrasio sa 51 postignutim golom te ne čudu što ga Srbin želi u svojim redovima i u Nikoziji.

Crveno-beli će od ovog transfera zaraditi simboličnu sumu na ime obeštećenja, ali budući da Benu ističe ugovor krajem leta, kao i zbog ranijih njegovih zasluga, valja očekivati da dogovor dve strane ubrzo bude stavljen na papir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija