• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2023

19:05 >> 19:07

NIJE MOGLO BOLJE - ZVEZDA DOBILA SJAJNE VESTI! Evroliga odbila ŽALBU i presudila u korist CRVENO-BELIH!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NIJE MOGLO BOLJE - ZVEZDA DOBILA SJAJNE VESTI! Evroliga odbila ŽALBU i presudila u korist CRVENO-BELIH!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Valensiju u 17. kolu Evrolige, a taj trijumf potvrđen je i danas za "zelenim stolom"

More loših vesti stiglo je na adresu Crvene zvezde u poslednjih desetak dana. Ipak, napokon jedna i dobra stigla je iz sedišta Evrolige. Čelnici elitnog takmičenja neće pokrenuti istragu protiv Crvene zvezde i Nikole Topića povodom utakmice u Valensiji.

To znači da se crveno-belima definitivno piše pobeda 77:75. Obrazloženje je jasno - Valensija je zakasnila sa žalbom te nema elemenata da Evroliga tereti srpskog šampiona za bilo šta. 

Foto: Starsportphoto

Španci su poslali zahtev evropskoj Kući košarke žalbu zbog imena mladog beka u protoklu pomenute utakmice, a za kog je gotovo istovremeno ABA liga saopštila da je novi košarkaš FMP Železnika. Dokument, ipak, nije poslat u potrebnom roku, 48 sati od završetka utakmice, tako da je Evroliga saopštila da neće sprovoditi istragu protiv Beograđana.

Valensija ima šansu da se buni još jednom, odnosno da pokrene žalbu na odluku Evrolige, ali su male šanse da će do toga doći. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija