• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2023

09:02

REAKCIJA DELIJA POSLE DEMOLIRANJA MONAKA! Ludnica na društvenim mrežama, navijači skidaju kapu igračima, Vildozi, Obradoviću....

Starsportphoto

Crvena zvezda

REAKCIJA DELIJA POSLE DEMOLIRANJA MONAKA! Ludnica na društvenim mrežama, navijači skidaju kapu igračima, Vildozi, Obradoviću....

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su Monako u punom "Pioniru"

Crveno-beli su naneli ubedljiv poraz "kneževima" u 19. kolu Evrolige - 92:68 (23:15, 31:21, 18:14, 20:18) i tako se vratili na pobednički kolosek!

Izabranici Duška Ivanovića pružili su jednu od najboljih partija ove sezone i protiv ekipe koja je u samom vrhu tabele pokazali da i te kako mogu da se nose sa najjačim ekipama u elitnom društvu. Sada je aktuelni i regionalni i srpski prvak na skoru od deset trijumfa i devet neuspeha, tako da ostaje u trci za plasman u top osam.

Posle dve nedelje odsustva zbog povrede zadnje lože, na teren se vratio sjajni plejmejker Luka Vildoza, a meč je završio sa devet poena, jednim skokom i tri asistencije. S druge strane, van stroja su i dalje ostali Nikola Ivanović, Hasan Martin i Ben Bentil, uz Fakunda Kampaca, koji još nema pravo da nastupa u Evroligi.

Malo je reći da su navijači Zvezde oduševljeni! Na društvenim mrežama se pitaju kako će tim izgledati kada bude kompletiran i kada Kampacu bude dozvoljeno da igra u Evroligi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igračka legenda i bivši trener Crvene zvezde, a sada kormilar Monaka, Saša Obradović (53) imao je emotivan doček u "Pioniru". Iako se 2020. godine rastao sa crveno-belima posle samo šest meseci, sinoć su ga navijači dočekali ovacijama, zbog čega je čuveni as zaplakao, a potom na centru terena kleknuo i poljubio Zvezdin grb na parketu. Oduševio je Delije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija