• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2023

21:15

MILOJEVIĆ BLISTA NAKON TRIJUMFA! Trener Zvezde ODUŠEVLJEN presingom, ali ŽALI zbog OVOGA! Objasnio zašto NJEGA nije bilo u TIMU!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ BLISTA NAKON TRIJUMFA! Trener Zvezde ODUŠEVLJEN presingom, ali ŽALI zbog OVOGA! Objasnio zašto NJEGA nije bilo u TIMU!

Podeli vest

Crvena zveza je pobedom počela pripreme u Antaliji, pošto je u prvom kontrolnom meču savladala Lehiju sa 3:1

Crveno-beli su triijumfovali na terenima Sportskog centra “Kalista” protiv poljskog prvoligaša, a tokom većeg dela meča izabranici Miloša Milojevića su pružali visok presing.

To posebno raduje trenera Zvezde, koji je posle meča bio oduševljen:

- Zadovoljan sam prvim poluvremenom, pogotovo kontrolom igre, rasporedom, brojem šansi, intenzitetom presinga i sve sem rezultata je bilo dobro. Takođe i sjajan odnos igrača, te mi je zbog njih krivo što nismo postigli još koji gol da se nagrade. U drugom poluvremenu je trebalo malo vremena da nađemo ritam, ali smo izgledali sve bolje. Raduju me stvari koje smo uvežbavali poput presinga i završne trećine gde dolazimo raznovrsno i kad prođemo određeni broj treninga, biće to sve bolje - rekao je Miloš Milojević.

Osvrnuo se šef stručnog štaba srpskog šampiona na to što u timu nije bilo Jovana Mijatovića, mladi napadač je bio među retkima koji nisu dobili minute protiv Poljaka.

- Mladi imaju dobar odnos, shvatili su da nije kliše da želim da im ukažem priliku. Svi mladi su dobili šansu, sem Mijatovića koji je bolestan i Jovana Mituljikića koji je otišao na pozajmicu, ali svi na koje sam mogao da računam od talenata su danas zaigrali i nadam se da će im ovo biti podstrek za rad kako bi se izborili za minutažu.

Foto: fkcrvenazvezda.rs

Jovan Mijatović

Sutra je na programu slobodan dan, ali ne kao nagrada za trijumf, već je tako bilo unapred osmišljeno.

- To je već isplanirano. Ne volim da kažnjavam trčanjem, dobro se radilo, danas smo imali proveru da vidimo gde smo i šta smo. Igrače sutra čeka slobodan dan, nadam se da će odmoriti, pa od utorka krećemo u drugi mikrociklus - istakao je Miloš Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija