• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2023

15:04

ČOVIĆ ŠOKIRAO: TO JE ODVRATNO! Zoran Savić tužaka Zvezdu u Evroligi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ČOVIĆ ŠOKIRAO: TO JE ODVRATNO! Zoran Savić tužaka Zvezdu u Evroligi!

Podeli vest

Predsednik Crvene Zvezde Nebojša Čović još jednom se osvrnuo na situaciju sa Evroligom i činjenicu da za klub ne može da igra Fakundo Kampaco zbog zabrane registracije košarkaša

Nebojša Čović je gostujući na Hepi televiziji istakao da je Zoran Savić, sportski direktor Partizana, taj koji tuži crveno-bele u Evroligi

- Pojavilo se nešto što je odvratno. Zoran Savić tužaka Zvezdu u Evroligi. Time pokušava da troši našu neregiju. Neće da je troši. Mi smo napravili određeni propust. Ništa lažno nismo prezentirali nego sporazume da će naše obaveze da budu izmirene do 30. decembra, što je Zvezda i uradila. Nema kluba u Evroligi kojeg ne možemo da pobedimo i nema kluba koji ne duguje. Kako može da te ne alizira komisija ako duguješ sedam miliona evra za porez. Nas tužaka Zoran Savić oko Kampaca i Topića - rekao je Čović i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Nama to javljaju klubovi iz Evrolige, nama – upravi i stručnom štabu. Mi ćutimo, kakav je to pristup… Tek mi je juče postalo jasno kad sam video kako Glikman objašnjava amnestiju. Neću da gubim eneregiju, pogrešili smo, plaćamo svoju grešku, tražimo samo da budu isti prema svim klubovima i čekamo 28. februar.

Očekuje se da argentinski plejmejker zaigra od prvog marta, do tada nastupa samo u ABA ligi gde dominira.

- Imamo još šest utakmica koje Kampaco neće moći da igra u Evroligi, vraćaju nam se igrači polako iz povreda. Biće bolje kada budemo seli i popričali sa nekim čelnim ljudima iz Evrolige. Kada nas budu upoznali i popričali sa mnom, mislim da će da im bude jasno da su u zabludi u odnosu na ono kako nas pojedinci opanjkvaju. Sve se radi da se Zvezda skine sa prvog mesta. To nije nikakav problem, ali na terenu, sportski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Coki rusofil i radikal navikao da muva sa parama sa KiM pa misli da to prolazi u uredjenoj EU.

Zvezdan

pre 1 godinu

Covic - olicenje postenja...suze same krecu dok ga slusam...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija