• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jelena Nedeljković

27.01.2023

09:13

PORAZ ZABRINUO TERZIĆA! Sada ne da Dragovića, štoper NEZADOVOLJAN!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

PORAZ ZABRINUO TERZIĆA! Sada ne da Dragovića, štoper NEZADOVOLJAN!

Podeli vest

Štoper Crvene zvezde imao je dogovorenu petomesečnu pozajmicu u Sampdoriju, kupljenu avionsku kartu za Đenovu i već se spremao da napusti crveno-bele, kada mu je Zvezdan Terzić rekao da mu ipak neće dozvoliti odlazak u Seriju A

Preokret u Zvezdi! Štoper Aleksandar Dragović (31) ostaće na "Marakani" najmanje do leta, pošto mu je generalni direktor Zvezdan Terzić stopirao već dogovoren odlazak na pozajmicu u Sampdoriju.

Foto: FK Crvena zvezda

 


Dragović je imao utanačene sve detalje sa Đenovljanima, koje s klupe predvodi Dejan Stanković, imao je čak i kupljenu avionsku kartu do Italije i čekao se trenutak da se oprosti od saigrača i napusti pripreme u Turskoj.

Strpljenje do leta

Katastrofalna partija crveno-belih u najjačoj proveri protiv Ludogoreca i poraz od 3:2, mada je Zvezda objektivno mogla da primi i pet ili više golova, razbesneli su direktora Terzića i zato je odmah po završetku meča stopirao odlazak iskusnog defanzivca.


- Sve je bilo spremno za odlazak Dragovića, pa zbog toga nije ni igrao protiv Ludogoreca. Posmatrao je saigrače sa tribina. Trebalo je dan kasnije da ima let za Italiju. Međutim, uprava na čelu sa Zvezdanom Terzićem posle utakmice sa Bugarima odlučila je da je Dragović potreban ekipi. Razgovarali su s njim i saopštili mu da mora da ostane. Jeste nezadovoljan, ali računaju na njegovu profesionalnost i da će se zalagati na mečevima u Superligi - objašnjava naš izvor blizak klubu.

Danas protiv Austrije
 

Fudbaleri Crvene zvezde odmeriće snage sa Austrijom Luštenau danas od devet sati (Arena 1 premijum) u poslednjem prijateljskom meču na pripremama u Beleku. Crveno-beli će se nakon toga vratiti u Beograd, gde će imati još nedelju dana do nastavka Superlige. Prvi takmičarski meč izabranici Miloša Milojevića odigraće naredne subote na "Marakani" protiv Vojvodine.


Smatrali su na "Marakani" da za imidž kluba nije dobro da jednog od najboljih igrača pošalju na pozajmicu, i to u klub koji je na pragu ispadanja iz lige, a male su šanse da će Sampdorija opstati u Seriji A.

Dragović je, međutim, bio uporan i tražio je način da po svaku cenu ode iz Zvezde. Uprava je popustila pod pritiskom, ali je juče doneta nova i konačna odluka.

- Zvezda ima velika očekivanja ove sezone. Tačno je da ima deset bodova više u odnosu na drugoplasirani Partizan, ali ulog je direktan plasman u Ligu šampiona i zato u Zvezdi ne žele ništa da prepuste slučaju. Više puta su i Terzić i trener Milojević rekli da ne sme da dođe do opuštanja. Na "Marakani" su rekli Dragoviću da se strpi još malo i da će na leto dobiti dozvolu da promeni klub, ako to i dalje bude želeo - kaže naš sagovornik.

Foto: Starsportphoto

 

 

Teško do napadača

Crvena zvezda ima želju da se pojača u napadu do kraja prelaznog roka. S tim u vezi poslednjih nekoliko dana pominjali su se Morgan Đilavođi iz Pariza, Marko Rakonjac iz moskovske Lokomotive i Igor Zlatanović iz Makabija iz Netanje. Međutim, nije izvesno da će iko doći do nastavka Superlige.


- Svako od njih je pominjan, ali sve je to daleko. Nije sigurno uopšte da ćemo dovesti napadača u narednih nekoliko dana, a može da se desi - zaključio je naš izvor.
 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zeljko

pre 1 godinu

ONDA NEKA DA COKNU AKO GA NEKO ZELI. A AKO GA NE ZELI ,NEKA OSTANE U BELEKU

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija