• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2023

22:15

PETRUŠEV RAZOČARAN PORAZOM! Nisu ništa SPECIJALNO u odnosu na nas! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

PETRUŠEV RAZOČARAN PORAZOM! Nisu ništa SPECIJALNO u odnosu na nas! (VIDEO)

Podeli vest

Nije bilo lako Filipu Petruševu posle izgubljenog derbija u kome se Partizan revanširao Crvenoj zvezdi za neuspeh iz prethodnog evroligaškog okršaja

Crno-beli su slavili rezultatom 78:77, a centar Zvezde priznaje krivicu zbog neuspeha.

-  Jeste težak poraz, ali sami smo krivi. Naše gluposti su svaki put kaznili i to je bila razlika. Mogli smo bolje u nekim delovima utakmica, ali svaki put su iskoristili naše greške, nisu odigrali ništa specijalno u odnosu na nas - rekao je Petrušev.

Osvrnuo se i na igru Partizana u večerašnjem meču.

- Oni nisu ništa specijalno u odnosu na nas, samo su naše greške sporne.

Bila je žestoka borba u reketu.

- Bilo je teško da se igra, dobili smo Bentil i ja brzo dva faula. Ne bih da komentarišem suđenje, ali nije bilo lako da se igra s obzirom na te neke stvari.

Zvezda je sačuvala "četiri razlike" iz međusobnog duela, pa su šanse u međusobnom duelu na strani crveno-belih.

- Sve je otvoreno, pogotovo što smo izgubili sa pola koša, što nam daje prednost u odnosu na Partizan. Ima još dosta da se igra i dalje smo i više nego u igri za plej-of.

Izabranici Duška Ivanovića sledeće nedelje gostuju Virtusu, pa Olimpiji Milano u okviru duplog kola Evrolige.

- Veoma bitno za nas, pogotovu na strani. Mislim da igramo dosta dobro u gostima, u poslednje vreme smo dobili nekoliko veoma teških utakmica na strani, imali jednu dobijanju. Bitne dve utakmice, koje idemo da pobedimo.

Zahvalio se Petrušev navijačima na podršci.

- Hvala im puno, bila je izuzetna atmosfera i biće nam potrebna, pogotovu kako se bliži završnica, sa veoma bitnim utakmicama. Značiće nam dosta - istakao je Filip Petrušev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija