• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

31.01.2023

12:17

MIHINA PORODICA STIŽE U BEOGRAD! Zvezda i Vojvodina igraju u čast legende!

Instagram/Arijana Mihajlović

Crvena zvezda

MIHINA PORODICA STIŽE U BEOGRAD! Zvezda i Vojvodina igraju u čast legende!

Podeli vest

Utakmica Crvene zvezde i Vojvodine u subotu biće posvećena Siniši Mihajloviću, a njegova porodica će toga dana biti na "Marakani". Sprema se poseban program sa koreografijom i specijalnim dresovima

Porodica nedavno preminulog Siniše Mihajlovića prisustvovaće u subotu utakmici Crvene zvezde i Vojvodine, budući da će derbi meč 20. Superlige Srbije biti posvećen legendi domaćeg fudbala.

Dva kluba sastaće se na prolećnoj premijeri u subotu od 16 časova (Arena 1 premijum), a specijalna pozivnica uručena je Sinišinoj suprugi Arijani, ćerkama Viktoriji i Virdžiniji, sinovima Miroslavu, Dušanu i Nikolasu, kao i bratu Draženu, koji sa porodicom i majkom Viktorijom živi u Novom Sadu.

I brat u loži

Ljubav za sva vremena

Kada se u jednačinu sa Mihom stavi Crvena zvezda, onda je proizvod beskonačna emocija
Crvena zvezda

Mihajlović je sa "lalama" bio prvak Jugoslavije, a onda je prešao u Zvezdu, s kojom se popeo na krov Evrope i sveta. Legendarni Barbika umro je 16. decembra u 54. godini, nakon dugogodišnje borbe sa leukemijom. Na "Marakani" je bila organizovana komemoracija, a delegacija kluba iz Ljutice Bogdana bila je i u Rimu na sahrani.

Predstojeća utakmica biće prilika da se i navijači Zvezde na svoj način oduže Mihi. Oni su još na prethodnom košarkaškom derbiju u Evroligi podelili ostalim navijačima pozivnice za meč u subotu sa napomenom da će biti odigran u Sinišinu čast.

 

 


- Mnogo klubova širom Italije se na svoj način oprostilo od Mihajlovića. Red je da to učini i Crvena zvezda, za koju je Siniša igrao u najsvetlijim trenucima kluba. Porodica je obaveštena o našoj nameri, čak su Mihina deca na društvenim mrežama podelila fotografiju ulaznica za utakmicu i zahvalili se na pažnji. Neko od njih će sigurno prisustvovati meču, ne znamo još precizno ko, a možda će i svi doputovati. Možemo da potvrdimo da će u loži biti trojica Mihajlovićevih sinova - Miroslav, Dušan i Nikolas, kao i brat Dražen. Još nemamo potvrdu, ali vrlo je moguće da će doći i Arijana sa ćerkama Viktorijom i Virdžinijom - rečeno nam je iz Crvene zvezde.

 

 

Spreman poseban protokol

Pre utakmice Crvene zvezde i Vojvodine biće organizovan program specijalno za ovu priliku, a crveno-beli su spremili i simbolične poklone za Mihinu porodicu.

- Planirana je plesna tačka pre početka meča, nešto potpuno drugačije od svega što je do sada pripremano za utakmice. Takođe, na semaforu će biti emitovan poseban video posvećen Mihajloviću. Za porodicu su spremljeni pokloni, a fudbaleri će biti u dresovima sa obeležjima posvećenim samo ovoj utakmici i Siniši Mihajloviću - rečeno je na "Marakani".

 


Fudbaleri oba tima nosiće specijalno dizajnirane dresove, a na tribinama će biti koreografija posvećena nekadašnjem fudbaleru oba kluba. On je za Vojvodinu odigrao 73 utakmice i dao 19 golova, a Zvezdin dres nosio je u 66 zvaničnih mečeva i dao 18 golova.

Da se ne zaboravi

Iz Zvezde su pozvali navijače da ispune stadion u što većem broju kako bi se na dostojanstven način oprostili od legendarnog fudbalera.

- Svako je barem u jednom trenutku svog života želeo da bude kao Miha - čvrst, ponosan i nepokolebljiv. Opet, kada se u jednačinu sa Mihom stavi Crvena zvezda, onda je proizvod beskonačna emocija utkana u zidove "Marakane". Zbog toga, Siniša Mihajlović ne ide bez Zvezde, a ni Zvezda bez najboljeg izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala. Zato će utakmica protiv Vojvodine imati poseban značaj, a pune tribine našeg stadiona pozdraviće legendu Crvene zvezde i čoveka koji je u amanet ostavio nešto što nikada neće biti zaboravljeno - navodi se u saopštenju kluba.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija