• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2023

06:12

OVAJ DRES I OVAJ GRB OSEĆAM TEŽE NEGO OSTALI! Nedović emotivan posle osvajanja KUPA! Došao sam sa namerom...

Starsportphoto

Crvena zvezda

OVAJ DRES I OVAJ GRB OSEĆAM TEŽE NEGO OSTALI! Nedović emotivan posle osvajanja KUPA! Došao sam sa namerom...

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Megu rezultatom 96:79 u finalu Kupa Radivoja Koraća i po treći put zaredom osvojili taj trofej.

U prvom mandatu u crveno-belom dresu Nemanja Nedović nije slavio u nekom od takmičenja, ali je već  prvoj sezoni od povratka počelo  izvanredno!

- Prvi trofej, poseban za mene, baš sam imao želju da ga osvojim. Došao sam sa tom namerom, došao sam dosta koncentrisan tako da baš mi je drago što smo uspeli da odigramo sve tri utakmice kako treba i da osvojimo Kup Radivoja Koraća - rekao je ljubimac navijača posle finala u kojem je Zvezde porazila Megu.

Foto: Starsportphoto©

 

Pobeda protiv Partizana ostavrena dan ranije, bila je veliki vetar u leđa pred meč za pehar.

- Nije nam bilo teško stvarno da igramo finale, jer smo sa tom pobedom dobili neku novu energiju. Atmosfera je bila sjajna posle tog meča i danas tokom celog dana. Zaista smo dobra družina i drago mi je što smo zajedno uspeli da osvojimo trofej i ispunimo prvi cilj u sezoni, i sad idemo dalje.

Reprezentativac Srbije će, kaže, ovaj Kup trofej pamtiti kao poseban trenutak u karijeri.

- Znači mi, ne mogu da lažem... Znači mi jer u prvom mandatu nisam uspeo da osvojim nijedan trofej, ovaj dres i ovaj grb osećam teže nego ostali tako da imam neki poseban pritisak i posebnu odogovornost jer sam se vratio posle deset godina i sigurno da mi ovo puno znači - poručio je Nedović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija