• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2023

13:31

ZVEZDA U DERBIJU KOLA GOSTUJE TSC-U! Treneri hvale jedan drugog uoči meča!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ZVEZDA U DERBIJU KOLA GOSTUJE TSC-U! Treneri hvale jedan drugog uoči meča!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i TSC-a sastaju se danas od 18:30 časova u okviru 25. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli su lideri na tabeli SLS sa 16 bodova prednosti u odnosu na Partizan i Čukarički. TSC je četvrti sa 49 bodova, pa se očekuje da gledaoci uživaju u dobrom fudbalu.

- Ekipa TSC-a igra brzo i jednostavno, dobro se kreće. Imaju dobar tim i trenera, sve su posložili, vidi se da su i igrače dovodili na osnovu filozofije igre koju trener forsira. Istrpeli su i prebrodili početak, koji je bio malo teži, a sada naravno dolaze rezultati i lepa igra. Lazetić i ja smo generacijski tu, zajedno smo igrali u mlađim kategorijama. Dobro ga poznajem, znam koliko je posvećen i koliko dobro radi. Imao je jedan dobar put iz Milanovca, u mlađim kategorijama večitog rivala i kao pomoćni trener, da se on razvija uz svoju ekipu i da mu ekipe igraju iz godine u godinu sve bolje. Mislim da je našao sredinu koja isto te njegove ideje može da podrži, što je veoma bitno za trenera. Želim mu sve najbolje i da ih dovede do tog mesta do kog žele - izjavio je Milojević.

Foto: Starsportphoto

 

Sa druge strane, Žarko Lazetić je uzvratio komplimente i poručio je svojim igračima da uživaju u meču.

U preostalim utakmicama Crvena zvezda će sigurno igrati mnogo rasterećenije i samim tim će nekome možda davati mnogo golova, dok će nekada biti umorniji i neće im se igrati. Naravno, sutra će mnogo zavisiti i od nas, od našeg stava i spremnosti da se što duže nadmećemo na njihovom nivou. Da su visok nivo i klasa iznad pokazali su i igrama u Evropi. Imaju trenera koji radi fenomenalan posao i kome je uspelo da se nametne posle legende kakav je njegov prethodnik Deki, a to nije lako. Dobijaju utakmice, pobeđuju i u derbiju, primili su samo osam golova u celoj sezoni u po tome kao i po njihovoj igri se vidi šta žele i koliko su timski i individualno opasni. Pred nama je veliki izazov kao i velika prilika. Momcima sam rekao da je pred njima utakmica za uživanje, nadmetanje i takmičenje na kojoj će videti koliko su spremni - navodi Žarko Lazetić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija